Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

И выпал снег...

• Автор теми Автор теми Весёлый
  • Дата створення Дата створення
Момент таки есть, одинаковый. Но маленький

Є такий випадок, коли абсолютним значенням можна знехтувати, тому що дорівнює нікчемному розміру і не впливає ні на що. Так от це той самий випадок. Можна сміливо рахувати = 0, бо машина стоїть колом, а пальне витрачається.

Чорна буває чистою лише при продажу )))

Мені П О Х У Й НА КОРЧА та НА ЙОГО ГУМУ і взагалі на автоспорт "ми за мир і проти всього поганого" .

З моментом я знаю одне - в недопривода 1 колесо крутиця і є ведучим, в нормального недопривода - 2, в повного приводу - 2, а в нормального повного приводу - всі 4 завжди крутятця і є ведучими.
Називай як завгодно, але недопривід з відкритим дифом нікуди не поїде, скільки ти водію не доказуй, що в його момент є на обох колесах - авто стоїть, мотор газує.
О как заговорил. Ну ладно, оклеветать и сливаться - то такое, норм.

У меня недопривод и мне пох у кого там что. Гребет 2 колеса, спасибо электронике. И этого мне пока хватает везде, где надо проехать.

О как заговорил. Ну ладно, оклеветать и сливаться - то такое, норм.

У меня недопривод и мне пох у кого там что. Гребет 2 колеса, спасибо электронике. И этого мне пока хватает везде, где надо проехать.

електроніка то працює, то не працює, а механіка вона працює завжди однаково.

1 наш знайомий на своєму недоприводі тиждень їздив завдяки нормальній блокі - банально граната зломилася, а купити не було де. Щоб ти в такому випадку робив з електронікою? Отож.

1 наш знайомий на своєму недоприводі тиждень їздив завдяки нормальній блокі - банально граната зломилася, а купити не було де. Щоб ти в такому випадку робив з електронікою? Отож.
И что ж то за блока? Только конкретно.

У меня хватит ума не ездить с оборваной гранатой. Я не *****.
Не забудь написать какая блока, всем цикаво.

не смеши ))
у меня черная.
и это боль.
с белой куда проще, особенно летом.

Думаю, одинаково геморно:D
Пыль на черной сильнее видно в разы, но если на пыль маленький дождичек - белая превращается в общественный туалет:рл:

И что ж то за блока? Только конкретно.

У меня хватит ума не ездить с оборваной гранатой. Я не *****.
Не забудь написать какая блока, всем цикаво.

Звичайна блока від Мотор Крафт, котру ставлять на спортивні форди.

Пушарик до сих пор считает, что на субаре полноценный полный привод? :) И электроники там нет, ага ага :) Чистая механика...

електроніка то працює, то не працює, а механіка вона працює завжди однаково.

Прям вот щаз девяностыми пахнуло...
Жигуль-то прям в поле починить можно, а с этими иномарками что делать?
Душевно-то как вышло...

Пушарик до сих пор считает, что на субаре полноценный полный привод? :) И электроники там нет, ага ага :) Чистая механика...

вище я написав моделі - де та що стоїть. В Мережі повно їнфи по трансмісіям і редукторах - читай, там все написано.
Віска дискова + 2 кулачковий Сюратрека, аналог типу як на БТР - це механіка, чи ***ть електроніка тут є?

А якщо віска дискова по центру, червякова, або типу Квайф, спереду, та дискова, чи кулачкова, позаду - це електроніка???

Назад
Зверху Знизу