Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

И выпал снег...

• Автор теми Автор теми Весёлый
  • Дата створення Дата створення
Прям вот щаз девяностыми пахнуло...
Жигуль-то прям в поле починить можно, а с этими иномарками что делать?
Душевно-то как вышло...

Прикинь, я вже 5й рік саме це бачу, але жигуль і совок - це срака. А от Хаммер, навіть списаний з армії США - це автівка, причому так стоїть АКПП і всього 2 важіля - вперед, стоп, назад і блокування примусове. Всьо - тицьнув яку сторону їхати і воно суне доки пальне не скінчиться.

я хз что такое зввчайна.
ты конкретно напиши, раз шаришь.

Я що її партнамбер знаю? Я знаю що це рідна блока від форда, зроблена офіційном постачальником Форда та спортивних команд Форд, котру на Форда поставили. Всьо. Добрі люди там купили і сюди гарним людям доправили, щоб їм на авто поставити. Авто їздить і всьо, навіть з поламаним приводом вимушено їздило, а була б там електроніка, то авто кинули б і всьо , а ******ці б розпиздували ту автівку там, де її покинули.

Прикинь, я вже 5й рік саме це бачу, але жигуль і совок - це срака. А от Хаммер, навіть списаний з армії США - це автівка, причому так стоїть АКПП і всього 2 важіля - вперед, стоп, назад і блокування примусове. Всьо - тицьнув яку сторону їхати і воно суне доки пальне не скінчиться.

Ездили по грибочки (всего месяц назад) - два одинаковых Аутбека. Вот только второй остался в лесу, на модном автомате:D
А я уехала на ручке:)

Я що її партнамбер знаю? Я знаю що це рідна блока від форда, зроблена офіційном постачальником Форда та спортивних команд Форд, котру на Форда поставили. Всьо. Добрі люди там купили і сюди гарним людям доправили, щоб їм на авто поставити. Авто їздить і всьо, навіть з поламаним приводом вимушено їздило, а була б там електроніка, то авто кинули б і всьо , а ******ці б розпиздували ту автівку там, де її покинули.
т.е. ты в общем-то не знаешь вообще что там за такое чудо стоит, которое позволяет без шруса ездить
кого-то мне напомнило... чувака, которому друзья рассказывали (с)
жаль он еще не отписывался.

Ездили по грибочки (всего месяц назад) - два одинаковых Аутбека. Вот только второй остался в лесу, на модном автомате:D
А я уехала на ручке:)
:клас:
мабуть на варіаторі. :)

Восени зайшов у салон Субару і тупо охуїв!!! -ці скоти навіть ВРХ тепер роблять з варіатором. всьо ****ець - це *****а тайота, а все почалося з *****астичних рамочок на дверях у 2008 році.

т.е. ты в общем-то не знаешь вообще что там за такое чудо стоит, которое позволяет без шруса ездить
кого-то мне напомнило... чувака, которому друзья рассказывали (с)
жаль он еще не отписывался.

пошукай у гуглі що таке коеф-т блокування і які блоки дозволяють мати близько 100%.

Я бачив те авто, котре приїхало без приводу правого і мені піхуй на решту - головне тут те, що в гарних людей є така штука на авто і те авто досі їздить.

пошукай у гуглі що таке коеф-т блокування і які блоки дозволяють мати близько 100%.

Я бачив те авто, котре приїхало без приводу правого і мені піхуй на решту - головне тут те, що в гарних людей є така штука на авто і те авто досі їздить.
угу, ясн.
чет этого и ожидал :-)

За вариатор не скажу, не сильна я в устройстве автомата, но он не смог даже раскачать машину, хоть его пихали 4 человека:D
Гавно короче. Либо полный привод, либо автомат - третьего не дано.

Пароход какой-то
Полный вперед, стоп машина...
А буковок p,r,n,d,h,l,1,2,llc там нет?
:-)

f0bbjc.webp

Я так понимаю, что единственная причина, по которой электроника на бездорожье может уступать механике - то шо это бездорожье интересно полупроценту покупателей.
Внедорожные алгоритмы - так, побочный продукт, бесплатное приложение.
Как только пойдет бюджет на внедорожники-беспилотники для военных - все, сливайте воду, блокировки на ручниках и прочие рессоры. Шансов у водил будет как у пасифика против абс

Я так понимаю, что единственная причина, по которой электроника на бездорожье может уступать механике - то шо это бездорожье интересно полупроценту покупателей.
Внедорожные алгоритмы - так, побочный продукт, бесплатное приложение.
Как только пойдет бюджет на внедорожники-беспилотники для военных - все, сливайте воду, блокировки на ручниках и прочие рессоры. Шансов у водил будет как у пасифика против абс

У твоего поставщика еще есть? А то вторник, скучно...

Пароход какой-то
Полный вперед, стоп машина...
А буковок p,r,n,d,h,l,1,2,llc там нет?

прикинь немає :D там навіть немає ключа для запалення, а просто крутилка зліва від керма на панелі
Це авто для армії, щоб кругом їздило, а не ***** мозок яку літеру тре включати кожні 100м "дороги".

О... Пушарик на хаммере покатался :D
Все....
Теперь песня про правильный привод (с) обрела новое дыхание.... :іржач:

Назад
Зверху Знизу