- Повідом.
- 27479

Так їхать чи нє??? Шо там жопцентр, жде???не уточнял, но факт остается фактом и подтверждает исследования ООН![]()
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Так їхать чи нє??? Шо там жопцентр, жде???не уточнял, но факт остается фактом и подтверждает исследования ООН![]()
Так там же, наверное, не "импампы" (или как их там) былине уточнял, но факт остается фактом и подтверждает исследования ООН![]()
ДоговорСо сторони лендлорда жлобство кажу. Развє шо машинку він щитав отлічной і тіпа угандошили ви самі. По чесному мог би і сам помінять
Да, я знаю, что реклама - двигатель торговли.Это не по-американски![]()
Крак советует в КанадуТак їхать чи нє???
А у вас при доставки новой старую не забирают? В Германии это входит в цену новой, старую бесплатно забирают. Подключение на амазоне 15 загадали (хотя там элементарно можно и самому сделать), но потом почему-то амазон вернул эти деньги, хотя работники и подключили ей )
Ну и они тоже разные бывают. И для малообеспеченных покрываются в случае необходимости. Может что-то немного доплатить надо (зависит от дохода).говорила что-то про коронки. так что тоже недешевые вещи
Таааа...PS сорян за поднятие медицинской тематики![]()
Согласна. Для этого совесть естьДа, я знаю, что реклама - двигатель торговли.
Но я собой не торгую.
Почти.![]()
Что?Согласна. Для этого совесть есть![]()
Он о поломке не вкурсе, еще при первой встрече проговорили, что ему времени нет тут порядки наводить.Со сторони лендлорда жлобство кажу. Развє шо машинку він щитав отлічной і тіпа угандошили ви самі. По чесному мог би і сам помінять
Та то потом дочитала...просто помню шо вродє то часть старого зАмка була в селі. Я не знала, шо таке теж здають ще й без меблі і техніки🤯Вам же написали, что квартиры сдают без ничего. Машинка типу в подарок була, без гарантії
більше 1 мільйона людей підтвердило відповідь на це питання
Уже продал?
то у спонсоров был "замок", точнее манор, по нашему поместьеТа то потом дочитала...просто помню шо вродє то часть старого зАмка була в селі. Я не знала, шо таке теж здають ще й без меблі і техніки🤯
кстатє сьодня еще одна заблудівшася нила шо дєйчлянські условія ужасни, в нєйо В2 ненастоящій і работать нікак не може , а жопцентр гоне і т д і т п Все як под копірку🤦♀️😁
Набої - це добре.Так що там по Трюдо?
🇨🇦Канада передасть Україні понад 11 тисяч штурмових гвинтівок
«Сьогодні я оголошую, що Канада передає Україні понад 11 тисяч штурмових гвинтівок та понад 9 млн набоїв», - сказав прем’єр Канади Джастін Трюдо на спільному брифінгу з топ-посадовцями ЄС.
Ну ілі так🤷♀️Договор![]()
ТО он так з базара зїзжа ага😁Крак советует в Канаду![]()
Всюди от наших по максімуму морозяться да... проблема... ☹Он про поломку не в курсі, ще при першій зустрічі проговорили, що йому часу немає тут порядки наводити.
Теоретично, якщо оренда через агенство, там можна писати про проблеми,
але агенти від українців у більшості випадків морозяться, я ніодного випадку не знаю,
щоб наші через аренство змогли орендувати, часто навіть на перегляд не приглашають, вважають, що місцевим сдавати менший ризик.
Там похуй на тих громадян. Тим більше, що з полів інформують, що вони дебілиНабої - це добре.
А до гвiнтiвок потрiбнi руки.
У своiх громадян вiн конфiскував гвiнтiвки тимчасом.
Так, oбрали таке лайно двiчi.Там похуй на тих громадян. Тим більше, що з полів інформують, що вони дебіли
😆 Их должности заставляют быть пидорами)) У меня даже есть история 😆Ну, конечно, там он не один такой.
Да и папик его хорошо постарался.
Та ще й з В2 - мрія поетабiлявка? молода?![]()