Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
Насчет мусорки я , конечно , ничего не могу сопоставлять, и умничать, но по итогу выхлоп с зарплаты непонятен....
"Выхлоп" очень индивидуальный: какая зарплата, сколько человек работает, сколько стоит жилье....

Я пока тоже не пойму😳🤷‍♀️ оплочена каморка з комуналкою 500 допустім, 1000 на руки, у тафєлі за 1є нагребти на 50є раз на неділю, т є 200 + гос мед страхівка і т д. Це вже 2000 буде без всякой роботи. Ну а єслі мусорку з бутилками добавить? Непонятно.
Я не хотела обидеть , и про мусорку я ваше сообщение развивала, хрен что там за мусорки, может волонтеры собирают б.у. у людей и потом раздают, в церкви, я не знаю.

Я пока тоже не пойму😳🤷‍♀️ оплочена каморка з комуналкою 500 допустім, 1000 на руки, у тафєлі за 1є нагребти на 50є раз на неділю, т є 200 + гос мед страхівка і т д. Це вже 2000 буде без всякой роботи. Ну а єслі мусорку з бутилками добавить? Непонятно.
А если эти двое работают? :)

Питання було, що економічно вигідніше працювати/соціал. Тому або оба, або ніхто :)
Каморку не оплочують, в тафель навєрно не пускають і т д. Так же?
Якщо грошей не вистачає, додадуть:)

Пісі: проблема така є. Але ніхто не заважає працювати не на мінімалку :)

"Выхлоп" очень индивидуальный: какая зарплата, сколько человек работает, сколько стоит жилье....
Отож! Я ж ісходя із себе і непойму
Я не хотела обидеть , и про мусорку я ваше сообщение развивала, хрен что там за мусорки, может волонтеры собирают б.у. у людей и потом раздают, в церкви, я не знаю.
Це таке волшебне мєсто куда німці викидають всяку всячину ненужну, тумбочки там, плойки, тєлєки. Ну навєрно в якісь секонди собирають, якшо поперед наших 2метрових інвалідів вспіють забрать.

сидеть ровно и жаловаться на джобцентр и Германию однозначно выгоднее будет
Так а чого на нього жалуваться при такому раскладі? Наоборот. Ходи придурюйся шо читать не вмієш і вот оно щастьє😁

Питання було, що економічно вигідніше працювати/соціал. Тому або оба, або ніхто :)

Ехххх... та немає ж В2...от шо заважає😁

Мужчине легче найти работу больше минималки? На заводе?

я ж вам уже написал, вы же сами пугаете, что скоро все прикроют.

ну и при любом раскладе, работая получается больше, чем не работая. другой вопрос - трудозатраты на эти дополнительные деньги, при низкооплачиваемой работе они могут быть не очень.

нет, и В1 нет
Так це ваші міністри-капіталісти пугають...навєрно темпи прибитія соціальщиков неожиданні оказуються🤷‍♀️

Ну от і я за шо.

О як... ви меня обнадьожили...👍 а як тогда??

Невдобно - це коли 4 рази в день і послєдній в 4... а буває шо і 2 рази....но кому сильно тре - купляють бляхи дешеві, їздять табуном, скинувшись...а шо дєлать?🤷‍♀️
Вроде в Украине нет мест, где автобус раз в неделю ездит.
Ой как то гугл навигатор завел в Карпатах в тупик. Дом посреди ничего пока разворачивалась вышел хозяином с женой и тремя детьми, цыгане. Смотрели на машину как на неопознанный летающий объект.
Хз как они тех детей рожали, кормили, учили, до ближайшего села, глухого села 15 км через горы.

кстати бывает по разному, многие пишут, что если в Украине пенсионер - то и в Германии оформляют в социал. А некоторых в джобцентр. Четких правил нет, зависит от бератора.
В Украине пенсионная реформа и пенсионный возраст с каждым годом увеличивается, но ещё не достиг европейский норм.

Тємка вкотре пробила дніще)
Українські емігранти гноблять українських втікачів. Хулє ти б2 не вивчила, га? :D пиздець позорний.
Воно і в реалі там так буває, мабуть. Свої найперші накинуться і загризуть.
Ви пару випустіть! :)
Почитайте уважно, будь ласка.
Мова шла про роботу, для якої потрібно знання мови. І, якщо людина цього хоче, то повинна вчитися. Це аксіома.

А дніще вкотре пробиваєте Ви.

Тємка вкотре пробила дніще)
Українські емігранти гноблять українських втікачів. Хулє ти б2 не вивчила, га? :D пиздець позорний.
Воно і в реалі там так буває, мабуть. Свої найперші накинуться і загризуть.
...я давно це декому казав....

Назад
Зверху Знизу