"Выхлоп" очень индивидуальный: какая зарплата, сколько человек работает, сколько стоит жилье....Насчет мусорки я , конечно , ничего не могу сопоставлять, и умничать, но по итогу выхлоп с зарплаты непонятен....
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
"Выхлоп" очень индивидуальный: какая зарплата, сколько человек работает, сколько стоит жилье....Насчет мусорки я , конечно , ничего не могу сопоставлять, и умничать, но по итогу выхлоп с зарплаты непонятен....
Я не хотела обидеть , и про мусорку я ваше сообщение развивала, хрен что там за мусорки, может волонтеры собирают б.у. у людей и потом раздают, в церкви, я не знаю.Я пока тоже не пойму😳🤷♀️ оплочена каморка з комуналкою 500 допустім, 1000 на руки, у тафєлі за 1є нагребти на 50є раз на неділю, т є 200 + гос мед страхівка і т д. Це вже 2000 буде без всякой роботи. Ну а єслі мусорку з бутилками добавить? Непонятно.
А если эти двое работают?Я пока тоже не пойму😳🤷♀️ оплочена каморка з комуналкою 500 допустім, 1000 на руки, у тафєлі за 1є нагребти на 50є раз на неділю, т є 200 + гос мед страхівка і т д. Це вже 2000 буде без всякой роботи. Ну а єслі мусорку з бутилками добавить? Непонятно.
А єслі 1 з них? 🙂 Каморку не оплочують, в тафель навєрно не пускають і т д. Так же?А если эти двое работают?![]()
Куда?...навряд, вже ж сказали,пакують валізи
Питання було, що економічно вигідніше працювати/соціал. Тому або оба, або ніхтоА єслі 1 з них? 🙂
Якщо грошей не вистачає, додадутьКаморку не оплочують, в тафель навєрно не пускають і т д. Так же?
Отож! Я ж ісходя із себе і непойму"Выхлоп" очень индивидуальный: какая зарплата, сколько человек работает, сколько стоит жилье....
Це таке волшебне мєсто куда німці викидають всяку всячину ненужну, тумбочки там, плойки, тєлєки. Ну навєрно в якісь секонди собирають, якшо поперед наших 2метрових інвалідів вспіють забрать.Я не хотела обидеть , и про мусорку я ваше сообщение развивала, хрен что там за мусорки, может волонтеры собирают б.у. у людей и потом раздают, в церкви, я не знаю.
Так а чого на нього жалуваться при такому раскладі? Наоборот. Ходи придурюйся шо читать не вмієш і вот оно щастьє😁сидеть ровно и жаловаться на джобцентр и Германию однозначно выгоднее будет
Ехххх... та немає ж В2...от шо заважає😁Питання було, що економічно вигідніше працювати/соціал. Тому або оба, або ніхто
Якщо грошей не вистачає, додадуть
Пісі: проблема така є. Але ніхто не заважає працювати не на мінімалку![]()
А у вас є В2?😳сидеть ровно и жаловаться на джобцентр и Германию однозначно выгоднее будет
Мужчине легче найти работу больше минималки? На заводе?Питання було, що економічно вигідніше працювати/соціал. Тому або оба, або ніхто
Якщо грошей не вистачає, додадуть
Пісі: проблема така є. Але ніхто не заважає працювати не на мінімалку![]()
Ну за 1.5 роки .... що заважає?Ехххх... та немає ж В2...от шо заважає😁
Без разницы. Да и с минималки будет оставаться "выхлоп", если жить не в условном МюнхенеМужчине легче найти работу больше минималки? На заводе?
Так це ваші міністри-капіталісти пугають...навєрно темпи прибитія соціальщиков неожиданні оказуються🤷♀️я ж вам уже написал, вы же сами пугаете, что скоро все прикроют.
ну и при любом раскладе, работая получается больше, чем не работая. другой вопрос - трудозатраты на эти дополнительные деньги, при низкооплачиваемой работе они могут быть не очень.
нет, и В1 нет
Ну от це не до мене пока шо.🤷♀️ Получається шо багато шо заважає якшо вірити цифрам😁 в основному прилічний соціал, як я понімаю😁Ну за 1.5 роки .... що заважає?![]()
Вроде в Украине нет мест, где автобус раз в неделю ездит.Невдобно - це коли 4 рази в день і послєдній в 4... а буває шо і 2 рази....но кому сильно тре - купляють бляхи дешеві, їздять табуном, скинувшись...а шо дєлать?🤷♀️
В Украине пенсионная реформа и пенсионный возраст с каждым годом увеличивается, но ещё не достиг европейский норм.кстати бывает по разному, многие пишут, что если в Украине пенсионер - то и в Германии оформляют в социал. А некоторых в джобцентр. Четких правил нет, зависит от бератора.
Спецовку дадут, так что на одежке секономить можно.А 3 хоть є? Це ж тре каморку снять, харчі куплять, одьожку... і не токо ж мені... ну нікак ніззя меньше...😳
Ви пару випустіть!Тємка вкотре пробила дніще)
Українські емігранти гноблять українських втікачів. Хулє ти б2 не вивчила, га?пиздець позорний.
Воно і в реалі там так буває, мабуть. Свої найперші накинуться і загризуть.
...я давно це декому казав....Тємка вкотре пробила дніще)
Українські емігранти гноблять українських втікачів. Хулє ти б2 не вивчила, га?пиздець позорний.
Воно і в реалі там так буває, мабуть. Свої найперші накинуться і загризуть.