Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
...це 100 відсотково може стосуваться різного рода спеців,у яких зацікавлені роботодавці,усі інші,навряд отримають громадянство
на що то громадянство? ви на вибори зібрались? зараз збираюсь робити, бо діти хочуть у Америку злітати, щоб візи не просити. а так би і ще 20 років жила без того громадянства.

на що то громадянство? ви на вибори зібрались? зараз збираюсь робити, бо діти хочуть у Америку злітати, щоб візи не просити. а так би і ще 20 років жила без того громадянства.
...мене влаштовує моє українське, і в америку я їздив до війни, коли хотів

...мене влаштовує моє українське, і в америку я їздив до війни, коли хотів
ніколи ще не була, і взагалі якось смутно все це уявляю. можете розповісти, де були, що бачили, як летіти краще, які готелі можно бронювати та чого не можно робити у жодному разі?

ніколи ще не була, і взагалі якось смутно все це уявляю. можете розповісти, де були, що бачили, як летіти краще, які готелі можно бронювати та чого не можно робити у жодному разі?
...я поганий оповідач,а тут є пара тем про мої подорожі
https://www.kharkovforum.com/threads/nju-jork-2019.5120914/
https://www.kharkovforum.com/threads/bolshoe-puteshestvie-ssha-zima-2016.4982962/

Останнє редагування:
Не казав так не казал. Тогда и я не казав. Хотя конечно ваше слова получается больше вес имеют по разным причинам.

Ебать! Там кожному перехожому роздають? Зайшов, отримав вiзу, купив квиток на лiтак i попиздив в Америку? :D
Федя, Вам що скани доків потрібно викласти, які він подавав до посольства? І копію аудіозапису співбесіди? :-)

Ебать! Там кожному перехожому роздають? Зайшов, отримав вiзу, купив квиток на лiтак i попиздив в Америку? :D
...да,заповнив онлайн анкету,призначили співбесіду,і довше чекав у черзі,через десять хвилин видали синеньку бумажку,ваша віза одобрена,а через 10 днів прийшов паспорт з візою

Не кожному, тiльки тим, хто стане до вподоби консулу, але вам це все одно не потрiбно, мабуть.

Шо тут хлопці? Без піонерської зорьки сьогодні? 😁

Назад
Зверху Знизу