Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

• Автор теми Автор теми AlenaS3
  • Дата створення Дата створення
...заміж вийшла?..передала естафету іншій
Алена писала в теме( поэтому это не тайна), что и дочка с внуком и она с мужем, в Германии. Как сейчас - не знаю.
Алена возвращалась за котом, в Харьков, тогда ещё эвакопоезда были, кот одурел, сильно её подрал, ей потом в Германии лечили руку.
Но хвостатый член семьи соединился с хозяином - внуком Алёны.
Такая была история, рассказанная в этой теме.

Немецкий Sülze, от которого произошло русское слово «зельц», является немецкой разновидностью
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
(студня).
Википедия

Немецкий Sülze, от которого произошло русское слово «зельц», является немецкой разновидностью
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
(студня).
Википедия
хз. вот нашла рецепт

Но виноделы Пфальца питают особенно нежную любовь к сложным разновидностям этого блюда.

Вариантов приготовления зельца - великое множество. Каждый повар, как правило, имеет свой собственный рецепт. Желудок начиняют двумя-тремя сортами мелко порубленного мяса, колбасным фаршем, шпиком, сваренными в мундире картофелинами, размоченными в молоке булочками, добавляют яйца, мелко порубленный лук, соль, перец, мускатный орех, петрушку и майоран. Начиненный и крепко завязанный желудок варится на медленном огне часа полтора. Потом его выкладывают на блюдо и придавливают доской с тяжелым гнетом. Остывший желудок нарезают ломтиками и обжаривают. Подают с белым хлебом и тушенной квашеной капустой. Мощное блюдо!

как то на холодец не похоже..

Панове німці, а шо ми мовчим щодо проекту закону, про який вже всі блохери з кожного утюга проверещали " українцям всім видадуть німецькі паспорти"?

Панове німці, а шо ми мовчим щодо проекту закону, про який вже всі блохери з кожного утюга проверещали " українцям всім видадуть німецькі паспорти"?
По-перше, це ще "проект".
По-друге, в цьому "проекті" ніяких преференцій тільки для українців немає.
По-третє, не всім. Бо в проекті є умови.
Вчетверте, мій "утюг" мовчить :-)

Останнє редагування:
По-перше, це ще "проект".
По-друге, в цьому "проекті" ніяких преференцій тільки для українців немає.
По-третє, не всім. Бо в проекті є умови.
Вчетверте, мій "утюг" мовчить :-)
Ну от я і думаю шо всі так возбудились на цей проєкт, наче там шось цікаве для 8 з 10 прибульців😁

Мені здається, що найбільше у цій темі подібні проекти хвилюють саме Вас 😊

Ну от я і думаю шо всі так возбудились на цей проєкт, наче там шось цікаве для 8 з 10 прибульців😁
...це 100 відсотково може стосуваться різного рода спеців,у яких зацікавлені роботодавці,усі інші,навряд отримають громадянство

От создателей "эту вклейку на 2 года через год аннулируют", "джобцентр машину заставит продать" и прочей херни :D

От создателей "эту вклейку на 2 года через год аннулируют", "джобцентр машину заставит продать" и прочей херни :D
...все це можна зробити значно простіше,перестати давати гроші ні за що,і тоді там залишаться тільки ті,хто захоче жити на рівних умовах з аборигенами

Ну так навіть ті шо живуть без всяких вклейок, а підлягають умовам ТЗ, прекрасно живуть...потому що ТЗ = вклейка, а не навпаки 😁
І друге. Скіко умовних прибиральниць або нелегальних "бровкі-ноготочкі" відповідають наразі умовам того ще проєкту?

Ну так навіть ті шо живуть без всяких вклейок, а підлягають умовам ТЗ, прекрасно живуть...потому що ТЗ а не вклейка 😁
І друге. Скіко умовних прибиральниць або нелегальних "бровкі-ноготочкі" відповідають наразі умовам того ще проєкту?
...вони всі знаходяться на обліку у джобцентрі і навряд зможуть там існувати завдяки бровкам-ноготочкам,а при ТЗ якраз і дають оту вклейку,або пластик

Назад
Зверху Знизу