Статус:
Повідом.: 21805
Повідом.: 21805
А в Ла-Скалу если вдруг попадёшь - чем накидаешься?с корешем накидались степовым витерцем
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
А в Ла-Скалу если вдруг попадёшь - чем накидаешься?с корешем накидались степовым витерцем
Дазєр ти унилий ото і вся правда🤷♀️Люди просто обижаются на правду - а она такая и есть! Если ты не развиваешься то ты деградируешь
Пиво дудолять!Чи спять?
А мене хто развлікать буде пока я вареники лопаю???Пиво дудолять!
Цицьки покажiть - я порозвлекаю!А мене хто развлікать буде пока я вареники лопаю???
Фьодор ви пенсіонєр які цицьки? 🥱Цицьки покажiть - я порозвлекаю!
А що, пенсiонер - не людина? Та в мене стоiть краще, нiж у 15-рiчного парубка!ви пенсіонєр які цицьки?
Фьодор у вас єсть якато дрУга тєма для дєвочок кромі сісьок-пісьок?🥱А що, пенсiонер - не людина? Та в мене стоiть краще, нiж у 15-рiчного парубка!
Можем поговорить об уравнении Шрёдингера, формуле Ла-Пласа, но я боюсь Вас это не устроит....Фьодор у вас єсть якато дрУга тєма для дєвочок кромі сісьок-пісьок?
Нє шото срєднє давайте, а то я уже сонна а в мене ще сушка сушить ☹Можем поговорить об уравнении Шрёдингера, формуле Ла-Пласа, но я боюсь Вас это не устроит....
Так шо лучше о сиськах-письках!
Ну це тiльки сиськи-пiськи.... Ну подрочити на сон грядущийНє шото срєднє давайте,
Там ще й пак півчела с італьянськой заправки. 😁Ну шо, той пі-з-дун з собою 4 пузиря ягєра по Італії вигулює? Фотку якогось озєра, намальовану штучним інтєлєктом, тіснув і прівєт. На озєро не попав, но гідрік взяв.
А чо он всьо на заправках купляє? Там за півцени продають?Там ще й пак півчела с італьянськой заправки. 😁
Обично наоборот. 😁 А ще в його сонце вИсоко було в полсьомого у гОрах😁А чо он всьо на заправках купляє? Там за півцени продають?
Мабуть багатийА чо он всьо на заправках купляє? Там за півцени продають?
Може дальнобой?Мабуть багатий
стопудово. дальнобойнєй не буває.Може дальнобой?