Харківські поляки, німці, французи... Хто як? Хто де? Флуду – так!

Ебанько! Будешь на стройке работать в Германии - не работаю мудло по выходным - не советую. Я так бригаду мразей из Тернополя сдал властям ибо шумели суки по субботним утрам когда у меня отходняки обычно
...це зрозуміло,навіщо тобі конкуренти по штукатурці,мабуть ціну тобі перебивали:D

Заебись вчера 50 опрокинул - сегодня дела. Еду как озеро Комо. Ебись оно конем. Нахуярюсь завтра вечером, ну и большой запой на август - там отпуск. Да и вчера на твиттере разбанили, так что было много дел срал под постами зебила и йермака, поддерживал Колю Тищенко (мой нынешний кумир)
...бог до пари зводе,два підори,коля і максімка

Я ж не нищий чтоб с ведроидом. Я себе дрончикк прикупил - буду нахуй летать снимать.
...чумоход,дрончики теж на андроїдах працюють,закажи собі з мозгами надкушеного яблука,щоб колі не було за тебе соромно :D

Я ж не нищий чтоб с ведроидом. Я себе дрончикк прикупил - буду нахуй летать снимать.
Ти смарі не ніщій шоб тебе не взгріли по багатому за той дрончик. З їми не так просто 🥱

Ну пока не ощущал. Но солнце еще высоко. Сейчас летать буду. Ну и пивас итальянский пробовать - на заправке купил пак бирро моретти. Водичка заебись 13 выше нуля. Думаю гидрик зайдет. Хотя думаю 4 мм брать надо было а не 3
Ну як комарі на ставкові є то це уже неприятно тоісь і бути на йому не хочеться. А остальних слов я нє розумєм.

А...їдло мєсне хлопці фалили, да... а петрол кажуть дуже дорогой 2 с копійками. Це якто странно.

Водичка заебись 13 выше нуля. Думаю гидрик зайдет.
Слабак!:відстій: Я в Форосе при +11 купался в 2013 году в одних трусах, как раз перед войной, там чи сгон был, чи сход, местные так называют резкое понижение температуры воды в море. А в гидриках-хуидриках купаться - это как в гандоне ебаться!:відстій: Я мог бы и без трусов покупаться, но народу было зело много на пляже...:незнаю:
Ну як комарі на ставкові є то це уже неприятно
Мой дружбан был в Италии ещё хуй-зна когда, наверное в начале 90-х, если не в конце 80-х, так говорил что там комаров вообще нема! Вечером можно спокойно сидеть на лавочке во дворе частного дома, и тебя никто не кусает, как у нас!

Слабак!:відстій: Я в Форосе при +11 купался в 2013 году в одних трусах, как раз перед войной, там чи сгон был, чи сход, местные так называют резкое понижение температуры воды в море. А в гидриках-хуидриках купаться - это как в гандоне ебаться!:відстій: Я мог бы и без трусов покупаться, но народу было зело много на пляже...:незнаю:

Мой дружбан был в Италии ещё хуй-зна когда, наверное в начале 90-х, если не в конце 80-х, так говорил что там комаров вообще нема! Вечером можно спокойно сидеть на лавочке во дворе частного дома, и тебя никто не кусает, как у нас!
А я оце думаю може завтра залізу куда. Без всяких гідриков канєш у трусах і майкі. Тре закаляцця потому шо. Здоровля як немає то нічо не хо.

Без всяких гідриков канєш у трусах і майкі.
Краще без трусiв та майок!:клас: На Вас одразу звернуть свою увагу мiсцевi бюргери- мiльонери, та запропонують руку та серце! Але Ви одразу не ведiться, скажiть iм - Нахуя менi рука та серце, менi ваш гаманець потрiбен!:yahoo: Бика треба одразу за роги брати, а не соплi перед ним розпускати!

Краще без трусiв та майок!:клас: На Вас одразу звернуть свою увагу мiсцевi бюргери- мiльонери, та запропонують руку та серце! Але Ви одразу не ведiться, скажiть iм - Нахуя менi рука та серце, менi ваш гаманець потрiбен!:yahoo: Бика треба одразу за роги брати, а не соплi перед ним розпускати!
Без трусов це негігієнічно + тут же і тьотки можуть буть і дітяті які.
А мільойнєри тутошні не понтуються, потому їх отлічить сходу от простого сєляніна напримєр трудно. Ну разві шо по яхті. І то.

А мільойнєри тутошні не понтуються, потому їх отлічить сходу от простого сєляніна напримєр трудно.
Ви нас вже майже всi селяни - мiльонери! Звiсно тi, хто арендуе паi, та сiе-жнивуе! А ось володарi паiв якось в жопi.... Так що селянин-селянину - двi великих рiзницi!

Ви нас вже майже всi селяни - мiльонери! Звiсно тi, хто арендуе паi, та сiе-жнивуе! А ось володарi паiв якось в жопi.... Так що селянин-селянину - двi великих рiзницi!
Ну тутошні хвермера тоже не бєдствують мягко говоря. Но ви глядять очень простєнько. Я б даже сказала засранєнько. Но хатИ і дворИ в їх оч і оч прямо 👍 а всякі жипи-гамновозки - то замєсто трахторов в їх. Поросят возить яких чи сіно чи тєлєжку с чимто .

Назад
Зверху Знизу