Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Взрывы под Прилуками

• Автор теми Автор теми valmpx
  • Дата створення Дата створення
Так вот я всё больше начинаю склоняться к мысли, что это таки диверсия, к организации которой приложили копыта в том числе наши прокремлёвские *****ы на местах, типа Косатой и Мертвечука.
Без "своїх людей" у керівництві охороною самої бази там навряд чи обійшлось
Закласти вибухівку у 9 місцях-там прохідний двір, чи що?

Ви Гуглом користуватися умієте?

18 липня 2018, Чембесберг, штат Песильванія, США - вибух на військовому складі зберігання ракет. 4 поранених військовослужбовці, з них 3 у важкому стані.

24 серпня 2015 - вибух на американській військовій базі Самашіхара (Японія), постраждалих немає.

18 березня 2013 року - вибух на військових складах "Хоторн", штат Невада, США, загинуло 7 морських піхотинців.

17 червня 2014 року, м. Хен`ян (провинція Хунань), Китай - вибух на військових складах, 17 військовослужбовців загинули.

Наприкінці лютого 2018 року вибух на військових складах поблизу Мельбурна, Австралія. Постраждалих немає.

5 березня 2014 - вибух на складах військово-морського спецназу Kopaska в порту Джакарти, Індонезія. 25 військовослужбовців поранено.

8 серпня 2014 потужний вибух на військовому заводі м. Костенець, Болгарія. 10 поранених.

27 травня 2016 - вибух на військовому заводі Arsenal, м. Мигліж, Болгарія, 1 загиблий.

4 квітня 2015, м. Іганово, Болгапія, вибух на складах зберігання 2 тис. некерованих ракет. Постраждалих немає.

31 травня 2016 - потужний вибух на складх боєприпасів у Махараштра, Індія, 17 загиблих і 19 поранених.

26 липня 2016 - потужний вибух на складах боєприпасів в м. Ширван, Азербайджан, 25 поранених.

росія... В Росії з 2000 року лише великих вибухів та пожеж на складах - 21, не рахуючи "дрібних".

Так шо так, панове "експерти".
Давайте зачинемо наші гомінливі "експертні" роти й спокійно дочекаємося висновків спеціалістів.

І да, ще півроку тому склади в Ічні було включено до списку потенційно вибухонебезпечних. Не всьому можна запобігти. Якщо електроповодка не ремонтувалася 40 років; якщо система вентиляції "здохла" ще 30 років тому; якщо умови зберігання боєприпасів не відповідають елементарним нормам, а вивезти їх нема куди; якщо боєприпаси пролежали усі мислимі терміни придатності - трапляються такі драми.
интересно посмотреть список по этим случаям кого признали виновным и как наказали..

кстате тот хер который отвечал за сохранность боеприпасов в Балаклее восстановлен в звании должности вернули зарплату :рл:....

Типове окозамилювання.
Спіймали-відпустили-поновили. Якби не нова ситуація, ніхто б і не згадав про нього, все тишком-нишком

Все подтверждается! Что делает завмаг если перед приездом комиссии у него в магазине недостача? - правильно, поджигает магазин. Теперь еще есть повод сказать - "воевать нечем, будем брать еще кредит у НАТовцев и новый военный налог введем". А на чьи головы полетят проданные Грады можем только догадываться.

Винність\невинність визначає тільки одна інстанція - суд. По надзвичайним подіям на арсеналах під час війни (тобто, лоліти) маємо в сухому залишку: за Сватово - віддувся майор, хоча всі спочатку волали про диверсію. Навіть тегмінатог рік тому ****ів, що Сватово та Балаклія - це
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
. Майора від посадки врятував закон савки.
Як тільки в Балаклії рявкнуло (до речі, там спроба диверсії чи "диверсії" була ще наприкінці 2015 року) - пісню про ***ла вже добре до того часу влада вивчила. Але ж як того ***ла за яйця притягнути? Треба його поплічників на арсеналі шукати (в МО&ГШ&ФСБУ звісно таких не має :D). От і взяли в оберт начхрана та головного інженера (до речі, останній теж суд виграв :іржач:). При цьому це не ФСБУ через суд їх винними хотіло визнати!!! ЦЕ ВОНИ САМІ НА МО В СУД ПОДАЛИ!!! Результат відомий :)
І ще риторичні питання: якщо прийняти версію про диверсію, чи були задіяні усі засоби, щоб її запобігти? Чи були засоби РЕБ? Ви ж напевно, думаете, що начхран ще й радіорозвідкою прилеглої території займався? :D

Кого в Англии наказали за то, что гражданку Новичком под носом у спецслужб и Скотленд Ярда отравили? И никто там по форумам не волает, не орёт, что Мей снимать за это нужно.
Неудачный пример. Бриты защищая свою безопасность, спасибо им, дрючат рф во все дырки, где только могут. А снимают там с постов министров за гораздо меньшие прегрешения, погуглите за что сидят президенты Израиля, Ю. Кореи. А чтобы понять как наши "керманычи" воюют с ****ой достаточно хоть раз взглянуть на стоящие в 6! рядов сотни !фур в Гоптевке

Быстро зрадоманы переобуваются. Сначала орут, что такого вообще нигде нет.

А кто такое орал? Покажите же этого зрадомана, цитатку его плиззз. Бо эта херня из методички слишком паливная. )))

Вы только на ХФ сидите? На улицу не выходите, телевизор не включаете? Только про методичку слышали?

Та прикол же в том, что вот эти списки где у кого взрывались базы я увидел впервые на ФБ. Может там в ФБ кто-то и ляпнул что такого нигде нет, ФБ он же большой.
Но какого хера эти списки тулятся здесь? Кто-то и здесь такое ляпнул? Я вот всю тему читал но запамятовал, кто же это такой зрадоман нехороший? Надо же его заклеймить. Дайте цитатку, не с больной же головы Вы такое написали:
Сначала орут, что такого вообще нигде нет.

Пока я вижу, что пораженки "орут" на каждом углу, что склады взрываются не только лишь везде! Носятся со списками проишествий. Ииии... типа это оправдание такое у них или что? Ну то есть это должно закрепить мысль, что ничего страшного не произошло, или что???

Ну тут про 5 раз человек написал. Действительно выглядит тенденцией. И на ор никак не тянет, нет даже восклицательного знака.
И что характерно: он написал это уже ПОСЛЕ выкладывания списков.

Шо туть? ЧоККобляди всё наддрачивают на сплошную перемогу даже в уничтожении тысяч тонн боеприпасов? Оно и понятно: выборы не за горами, а без финансирования остаться - ну его *****!:іржач: Я их понимаю.:D

Diana Makarova
28 мин. ·

УВАГА - КОНКУРС

Значить так. По результатам моніторінгу інтернету за вчора і сьогодні. (я не моніторила, я сіла лише почитати фейсбук!)
Склади вибухнули, бо:

- поруч росія, вона запустила безпілотник, безпілотник скинув зажигалку (ну, я не знаю, яку, може, фосфорну, придумайте самі, я версію видав, а ви вже підставляйте)
(фейспалм)

- поруч росія, вона запустила спецназ, спецназ зайшов на склади, тихенько підклав вибухівку у чотирьох місцях (!) і маємо. Можливо, це навіть були ГРУшники
(докази? А ось газета Красная звезда написала, що під час навчань в Росії знищено склади вибухівки умовного противника, ви що, намьоки не ловите? Читати не вмієте?)
(фейспалм)

- поруч росія, а в нас поруч Томос, ось-ось, ось же повинні дати, як це, не дадуть? Ви що, не можуть не дати. Тому наші склади підірвано як початок боротьби за помісну церкву.
(фейспалм)

- склади підірвано за програмою утилізації боєприпасів (Бірюков, отже за замовчуванням фейспалм)

- склади самовибухнули, бо в країні війна
(логіки не шукайте, просто робіть фейспалм)

- склади підірвано за допомогою китайських ліхтариків, їх системи ПВО не бачать, а вже до китайських ліхтариків прив'язано бікфордова шнура, і маємо. Шо неясно?

фейспалм, ФЕЙСПАЛМ, Ф Е Й С П А Л М !!!!!!!!

давайте знайдені у інтернетах версії, мені вже все одно, я вже не боюсь за свій мозок, коли залізаю до інтернету, бо я зарані вже залізаю в броні і в касці, рівно з того часу, коли заборонили вКонтакт та Однокласніків. Я знала, що вони прийдуть сюди. Ми знали, що вони стануть поруч з нами пліч-о-пліч.
У вас ще немає каски та броніка? А як же ви користуєтесь фейсбуком???

Давайте організуємо конкурс на кращу версію. Конкурс так і назвемо "Однокласнікі в фейсбуці"
Премія - статуетка кращого фейспалму.

Diana Makarova
Склади вибухнули, бо:
...........

Да пускай будет уже официальная версия. Всё равно на перемогу не тянет никак. Это всё очень *****.
Да, и где же те зрадоманы которые откровенно радовались взрывам складов? Всю ветку прочитал, радости не видел.

Вот ахуенный текст:

jbdd0e.webp

Меняем аббревиатуру "ГРУ" на "СБУ", "Генштаб", да хоть на "администрацию президента", добавляем халяцкого колорита и это сразу многое объясняет!

Да, и где же те зрадоманы которые откровенно радовались взрывам складов? Всю ветку прочитал, радости не видел.

Это такой себе чоККоблядский фантом, мираж, привид. На нём и построена вся перемога.

1. Идет плановая утилизация устаревших боеприпасов в связи с тем, что Петр Порошенко — наилучший президент всех времен и народов, решил лично закупить для ВСУ боеприпасы НАТОвских стандартов.

2. А вот вам и последствия преступных действий журналистов по раскрытию наших разведчиков, Сергея Семечко, в частности.

3. Это проходит спецоперация СБУ по «сценарию Бабченко»: через пару дней сообщат, что взрывы на складах были имитацией, чтобы запутать противника.

4. ЧП на складах — это результат пророссийского намерения баллотироваться в президенты Тимошенко, Гриценко, Садового, Бессмертного и прочих. Нам не нужны президентские выборы, если из-за них взрываются склады с оружием!

5. путин вместе со своими пособниками пытается подорвать рейтинг самого великого патриота Украины президента Порошенко. Ответим на происки новым повышением цен на газ и ЖКХ.

6. Все эти диверсии случаются из-за того, что в условия войны не все СМИ контролируются Верховным Главнокомандующим. Необходим закон о контроле Интернета. А лучше — его запрете.

7. Склады взорваны беспилотниками. Надо срочно пресечь Касьянова и прочих, кто в этих беспилотниках разбирается. Во избежание, так сказать.

8. А причем здесь Порошенко? Шо, это Порошенко лично взрывал? А шо, ты сам видел? Какие ваши доказательства?

Ещё раз. Цитата была из ФБ и на возню в ФБ. На неё начали реагировать и именно после нее ещё и про 5 раз было. Где логика?
И я хочу понять, где логика? Тема создана на ХФ, но сюда тащат какую-то цитату с ФБ, на эту цитату выкладывают списки... нахрена? Мы на ХФ или на ФБ?

"5 лет война и враг под боком" - это отягчающее в данном случае. В том смысле, что слишком мало делается для предотвращения. Или хотя бы для нивелирования таких ситуаций (восполнения боеприпасов, etc.). Видите ли, денег мало выделяют, 60% всего (с) Бирюков. Так а какого хера на 5-м году войны?

Методичка пришла именно такая.
Дай почитать.

Видите ли, денег мало выделяют, 60% всего (с) Бирюков. Так а какого хера на 5-м году войны?
Нужно просто напечатать сотню-другую млрд. грн.?

Назад
Зверху Знизу