Мій чоловік якось знайшов на вулиці медичну карту людини з іншого міста. Вагою центнер, як він ту карту посіяв - хзн, але факт.
Чоловік не полінувався, зв'язався з поліклінікою, вказаною в карті. Вони страшенно зраділи - по типу, там людина з інвалідністю, там всі документи, пришліть будь ласка. То він відправив їм на адресу НП.
Так, медичні дані краще б зберігались десь централізовано.
Також маю "карту інвалідності". Весь життєвий шлях з першої групи до третьої

Кожен рік "техосмотр", там карта бідолашна аж скрипіла від "ожиріння"

Багато відновили, дякуючи моєму чоловікові, якому один із хірургів рекомендував вести щоденник динаміки мого стану. Так мій коханий як набрав швидкість, ледь зупинила

Фото-відео фіксація всього

Але карту чомусь всю не здогадались хоча би сфоткати.
А пенсію як оформляти, коли 90-і та перші 2000 працюєш, потім з'ясовується, що податки або платили з найменшого, або не платили взагалі, і перевірити ти не міг ніяк. Вже мовчу, що більшість часу працювали взагалі без оформлення.
Папірці, звісно, деяка втіха, щось типу "пощупав - значить існує", але архиви горять ((
Все життя в абзац
В нашей поликлиннике, чтобы попасть к окулисту или к ЛОРу, надо иметь электронное направление от семейного врача и медицинскую карточку
В нашей надо иметь бумажку от семейного, и только тогда ты полноценный пациент любого врача