Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Та не скажи! Тем, которые щас на колени становятся и просят ***ла дать воду и прочее - врядли скажут "путин - ***ло!", скорее предпочтут депортацию на радные бярёзки
Не-а, фєдя. энтот контингент скажут: "какова *** вы нам задерживали пенсию с 2014-го? А ну-ка быренько судой подайте!"

Ну, обоснуйте в правовом поле 🐸
Та я шо, ***, юрист чи шо???
Обосную - *****ы, подавшиеся на карамельки ***ла, - не имеют права больше жить на земле Украины! :відстій: Только депортация на радимыя бярёзки в прекрасную Сибирь! Усё!:відстій:

Не-а, фєдя. энтот контингент скажут: "какова *** вы нам задерживали пенсию с 2014-го? А ну-ка быренько судой подайте!"
Саме так. І "права" будуть качати по-повній. Без колін і пошепки обличчям вниз. А навпаки - підстрибуючи і горланячи !
Зараз постійно попадаються ролики людей, яким доводиться евакуюватися завчасно зі своїх "маєтків" - власноруч побудованих будинків - з облаштованою теріторією, з красивим ландшафтом. Вони все життя своє старалися, вкладалися, щоб було красиво ... і тут отак -- там в коментах *******тські боти просто забивають ефір = "от до чого українська влада довела людей - не захотіли миру...". І відповідь у людей, які кидають все нажито-набудоване - "ми не будемо жити під чужим прапором, в такому "мирі".
Ті, хто "там залишились" (якщо тільки не з лежачими рідними, або просто дуже старі) і не виїхали за весь цей час - це чужий народ. Це пристосуванці. Я б ставився до них як до худоби - тобто не ображати без діла, але права зайти в хату в неї ж немає.

Останнє редагування:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Саме так. І "права" будуть качати по-повній. Без колін і пошепки обличчям вниз. А навпаки - підстрибуючи і горланячи !
А *** iм в сраку!!! Чого не протидiяли *****ам? Чому не вбивали iх? Чому не пiдривали мости, з/д переправи? Склади з озброянням чому не пiдривали?

.... .... .... ....
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Запорожье обстреливают с 4 утра - и весь день.
И сейчас.
И в Одессе ночью был прилет, пишет Ночной дозор.
А мне послышался около 5 утра бах, не во сне, но вроде ничего в это время не было. Может сбивали уже за городом. От меня загород недалеко.

Я на днях про Януковича вспомнила.
Не знаю, лишили ли его украинского гражданства, тем более не знаю, подавал ли на *******тскую пенсию.
А то может отсудить украинскую пенсию в Европейском суде, начиная с 2014-го. :)

Зараз на FB у трояндових групах просять допомогти розсадникам у Дніпропетровській області розпродати троянди через евакуацію, щоб не було так, як у Маріуполі.

А можно крамольную мысль высказать. Сейчас конечно уже поздно, и ***** *****ами были изначально и такими останутся навсегда. Но что если бы они таки Киев за три дня взяли. Сейчас бы там был какой нибудь янукович, при котором мы уже жили и не так уж плохо, даже возможно бомбасс вернули бы на место наверное, но то не главное, самолеты бы летали, люди были бы живы, города целы, и т.д. или я не прав.

А можно крамольную мысль высказать. Сейчас конечно уже поздно, и ***** *****ами были изначально и такими останутся навсегда. Но что если бы они таки Киев за три дня взяли. Сейчас бы там был какой нибудь янукович, при котором мы уже жили и не так уж плохо, даже возможно бомбасс вернули бы на место наверное, но то не главное, самолеты бы летали, люди были бы живы, города целы, и т.д. или я не прав.
При Януковиче и именно из-за Януковича Александра (не буду вдаваться в детали) имел таких денег, шо никогда прежде, и походу, вряд ли впредь.

Но как же это всё было омерзительно.

Стоило ли моё эстетическое чувство вот этого вот всего? Знаю ответ для себя, но пока не скажу.

Для чого з такими "крамольними мислями" ставити аватарку в синьо-жовтому стилі?

Назад
Зверху Знизу