Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
) "любой каприз" )Ох, не хочеться тут флудити. Може перенести це у тему НП?
Вчера такой милый ребенок толкнул 3-х летнюю девочку, она упала лицом вниз, а потом на ожидаемый крик мамы девочки сказал - "а мы бухаем" , ну не было такого на Алексеевке раньше, и поймите меня правильно, переселенци не по своей воле приехали, я им сочувствую, но нужно же не вести себя как свиньи
яка дурня...
По факту - а ви не помічаєте змін?
Kraas, зміни стосовно чого? П'яниць бачила завжди. Дітки також різні траплялися.) "любой каприз" )
... :
Так, пияки як були так і залишилися))Kraas, зміни стосовно чого? П'яниць бачила завжди. Дітки також різні траплялися.
не тільки в ХаА взагалі населення Харкова змінилося
Просто той чувак реально ***ню написавТак, пияки як були так і залишилися))
А взагалі населення Харкова змінилося. Це помітно майже всюди. Я не стверджую що це погано, просто констатую факт. В принципі, це мабуть завжди так при значній міграції населення.
Думаю, і ми змінилися.Так, пияки як були так і залишилися))
А взагалі населення Харкова змінилося. Це помітно майже всюди. Я не стверджую що це погано, просто констатую факт. В принципі, це мабуть завжди так при значній міграції населення.
Ну можливо його це заділо...Просто той чувак реально ***ню написав
Є такий момент в людській психології - валити на переселенців містечкові негаразди.Kraas, зміни стосовно чого? П'яниць бачила завжди. Дітки також різні траплялися.
Ну я не став виносити сміття на ніч за двері квартири, щоб зранку винести його на смітникДумаю, і ми змінилися.

Це природно як для внутрішньої так і для зовнішньої міграції. Але відкидати факт, що у людей рвзний уклад життя, який вони везуть з собою, безглуздо.Є такий момент в людській психології - валити на переселенців містечкові негаразди.
На заході країни у всьому винні переселенці зі сходу.
В Харкові у всьому винні переселенці з Купянську і т.п.
Я того року піддалась цьому психозу коли квіти з-під вікна висмикали і мама каже - то точно переселенці, і я така - ага! хоча в той же час той дім мабуть наполовину переселенцями заселений і всі нормальні люди наче, знайомих багато.
На заході побутує у місцевих (не у всіх) думка що російськомовні біженці привезли їм російську культуру і матюки, але варто поїхати в галицьку провінцію, де російськомовних біженців практично нема, як ми зустрінем місцеву молодь яка матюкається і слухає російський реп, сама по собі, але в своєму оці не видно, як то кажуть
+відкидати факт, що у людей рвзний уклад життя, який вони везуть з собою, безглуздо.
Як і той факт, що серед корінного населення купа бидла.Це природно як для внутрішньої так і для зовнішньої міграції. Але відкидати факт, що у людей рвзний уклад життя, який вони везуть з собою, безглуздо.
Звичайно. Просто мова не про те що "понаїхала куча бидла".Як і той факт, що серед корінного населення купа бидла.
То про шо розмова?
Як нє, якщо да.Звичайно. Просто мова не про те що "понаїхала куча бидла".
На Олексіївці багато общаг різних ВУЗів. Зараз там живуть переселеньці. От біля них реально алко треш і угар. Часто з самого ранку.Як нє, якщо да.
Приїхали бидло-діти переселенські, ****ять наших бусінок, поки їхні батьки бухають. Олексіївка алко треш і угар.