Статус: Офлайн
Повідом.: 20936
Повідом.: 20936
или не имЗначит не насрать

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
или не имЗначит не насрать
Іншим видавали, наприклад, емальованими судочками для холодцю і іншою посудою.. Я купувала у них..И чем с вами, интересно, рассчитывались в виде бартера? Или то так абы попиздеть. Инфляция съедала зарплату, это так, но продукцией зарплату мне лично не выдавали никогда
з пральними машинками, Харків'янка, стояли, з керамичною плиткоюІншим видавали, наприклад, емальованими судочками для холодцю і іншою посудою.. Я купувала у них..
На жаль, маршрут скорочено. Повертає на трикутнику Ужгородської до 602-го. Коли ще у бік плиткового піде...
Але, все одно, новина приємна. Відновлюють потрохи.
...да там навіть контактні дроти демонтновані (рейки, правда, поки ще у наявності)Коли ще у бік плиткового піде
Саме так, сильно просився і його взяли, за умови шо буде вдягнений як вони (а не в синьому журналістському броніку) - щоб не виділявся.Так, кажуть автор нелегально ходив разом з штурмовиками і знімав.. В самому пеклі.
Хлопці книжки теж підписували, а до нього черга нереальна була, я навіть не намагалася туди стояти.Під супровід гітари автор спільно з відомим українським актором Олексієм Горбуновим читали уривки з роману. Після читання на сцену піднялися захисники Донецького аеропорту-легендарні «кіборги».
уявляю, який там запах буде, після їх знаймств з територією
покойнику все равноЩо там уявляти? Сморід буде. Довготривалий. У кого жили некастровані коти, знає. Тіко "Фейрі. Чайне дерево." якось ті невидимі територіальні кордони території перебивало.