Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Де ви це видіте???? Обичні люде на улицях 🤷‍♀️
У Європі? Так я не там.
Мо вам після Європи все обично?
А я думаю, що ці бідолахи будуть робити у моєму віці, звісно, якщо доживуть.
Це ж який тягср тягати нс кістках...

...для чого воно було потрібно у тих кількостях,якими хизувалися несуни з кондитерки?
А для чого несуни несли ковбасу з ХМК у радянські часи? Щоб продавати. Тоді навіть обвалювальники, чи як їх там, заробляли нефігові статки, обмотавши поперек ковбасою та м'ясом перед прохідною. Знали, кому здавати дрібним оптом. Ціла індустрія була.
Мабуть, з кондітеркою така ж хня

А для чого несуни несли ковбасу з ХМК у радянські часи? Щоб продавати. Тоді навіть обвалювальники, чи як їх там, заробляли нефігові статки, обмотавши поперек ковбасою та м'ясом перед прохідною. Знали, кому здавати дрібним оптом. Ціла індустрія була.
Нам даже какао бобы носили. Я размалывала их в кофемолке и варила как кофе. Вкуснотища была. Бодряк на весь день.

З кондитеркою - й досі. 🙃 (Не питайте, звідки знаю)

З тим м'ясокомбінатом, до якого мав стосунок (за інші не казатиму) - геть інша. Перевірка на прохідній - то таке... А в цехах, на рампах etc - під щільним відеонаглядом ВСЬО.

Зарплатня в людей, нібито, гідна (тим паче по цих часах).

Якось так.

У Європі? Так я не там.
Мо вам після Європи все обично?
А я думаю, що ці бідолахи будуть робити у моєму віці, звісно, якщо доживуть.
Це ж який тягср тягати нс кістках...
Всюде🤷‍♀️ толпищ вєсом 100-150 кг не наблюдаю, особенно дітять

Шо такое с ХФ - и вчера лежал, и сейчас отключали.
Я уж біло испугалась, что вот так ві все пропали, а у меня ни телефонов, ничего, и больше никого не увижу.

Останнє редагування:
Нічо лічново но у тощіх у возрасту це імпосіблє скіко какавним бутером не намазуй 🤷‍♀️
Шо це за натяки? В мене акуратна, делікатна, прыятна, трохы підкачана дупка (покажіть свою).
Взагалі, це беспардонно. Я не маю уяви скільки мені років, але подивимось, як ви будете виглядати в моєму віці.
Свіженький пруф.

Вкладення

• IMG_20250823_152611.webp
    IMG_20250823_152611.webp
    145.5 КБ · Перегляди: 16
  • IMG_20250823_155817.webp
    IMG_20250823_155817.webp
    179.1 КБ · Перегляди: 18
  • IMG_20250823_152718.webp
    IMG_20250823_152718.webp
    209.3 КБ · Перегляди: 13
Шо такое с ХФ - и вчера лежал, и сейчас отключали.
Я уж біло испугалась, что вот так ві все пропали, а у меня ни телефонов, ничего, и больше никого не увижу.
Промайнуло якесь повідомлення, що перевищений ліміт сервера і власнику треба якось поворушитись -- так розумію, грошей підкинути. Або почистити якось пам'ять.
Цікаво, у скільки обходиться ця благодійність - тримати форум ?

Шо це за натяки? В мене акуратна, делікатна, прыятна, трохы підкачана дупка (покажіть свою).
Взагалі, це беспардонно. Я не маю уяви скільки мені років, але подивимось, як ви будете виглядати в моєму віці.
Свіженький пруф.
Сильний хід - слово за словом, дупою по столу !! :D

Свіженький пруф.
А тепер сіськи:груди2:

Назад
Зверху Знизу