Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Шо це за натяки? В мене акуратна, делікатна, прыятна, трохы підкачана дупка (покажіть свою).
Взагалі, це беспардонно. Я не маю уяви скільки мені років, але подивимось, як ви будете виглядати в моєму віці.
Свіженький пруф.
Сильний хід - слово за словом, дупою по столу !! :D

Шо це за натяки? В мене акуратна, делікатна, прыятна, трохы підкачана дупка (покажіть свою).
Взагалі, це беспардонно. Я не маю уяви скільки мені років, але подивимось, як ви будете виглядати в моєму віці.
Свіженький пруф.
А тепер сіськи:груди2:

ідуть дупи
1755965533992.webp

Ну тада ви свою сфоткайте😁
Блин, не помню, куда засейвил - в своё время специально выпросил у хирурга фотогалерея за донат: было дело после неудачной инъекции - абсцесс, некроз... Крч, отсекли у меня от этого места некоторый шмат (не в белорусском смысле).

Сегодня точно не найду.

Свіженький пруф.
2 лайка... не густо...🤷‍♀️

Шо такое с ХФ - и вчера лежал, и сейчас отключали.
Я уж біло испугалась, что вот так ві все пропали, а у меня ни телефонов, ничего, и больше никого не увижу.
У меня новые значки появились - слева и справа перед плюсиком.
Там где раньше лайки были.
Не пойму, что это, а нажимать боюсь.

Промайнуло якесь повідомлення, що перевищений ліміт сервера і власнику треба якось поворушитись -- так розумію, грошей підкинути. Або почистити якось пам'ять.
Цікаво, у скільки обходиться ця благодійність - тримати форум ?
Я думала, что ддосят или как там оно щодо лимита. Нашествие якойсь сараны.

Назад
Зверху Знизу