Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Уповаю на всесовершенное упразднение рода человеческа.

Чаю скончания земнородных в благовремении, яко недостойных бытия.

Да будет истреблён род Адамов во славу молчания вселенского.

Молюся о пресечении стези рода сего, в коем мерзость и суета.

Аминь. 🖕
+1.
Бозе факапнувся(лося). Час кінчати. Експерементатус екскрементатусище.

Федя. Вы забыли - я ж у вас в игноре.
Я Вас удалил с игнора, как и всех остальных!:пиво: Не имеет смысла односторонний игнор, когда я не читаю посты врагов, а они мои читают и меня тут же поносом поливают со всех своих жоп!:відстій:
Даже Сефиду удалил с игнора, теперь типа моя лепшая подруга:D:вітаю::kiss2::kiss:
Ирина ж Палыч. По версии непонятного следствия.
Тори, ну ты же юрист, знаешь что пока суд не установит виновность - чел невиновен! И только суд, а не тарахтелки-перделки на ХФ! По IP ту Ирочку вычислить как нехуйделать, и узнать - Палычь это, или Ирочка!
И, да, Палычь вроде художественными навыками не владел, сосущие им хуи не рисовал, ЕМНИП, а Ирочка преуспела в этом творчестве

Останнє редагування:
1000053247.jpg

цікаво що то за будиночок зліва на горі
Як Покровський монастир за кадром, то, можливо, то комплекс будівель, одна з яких була Дворянскім собранієм (пізніше СНК УРРС; пізніше СНК УРСР; пізніше Палацом піонерів; пізніш руїною)

Ну, тобто, де на нашої пам'яті стояв монумент "четверо з холодильником"

Я Вас удалил с игнора, как и всех остальных!:пиво: Не имеет смысла односторонний игнор, когда я не читаю посты врагов, а они мои читают и меня тут же поносом поливают со всех своих жоп!:відстій:
Даже Сефиду удалил с игнора, таперь типа моя лепшая подруга:D:вітаю::kiss2::kiss:

Тори, ну ты же юрист, знаешь что пока суд не установит виновность - чел невиновен! И только суд, а не тарахтелки-перделки на ХФ! По IP ту Ирочку вычислить как нехуйделать, и узнать - Палычь это, или Ирочка!
И, да, Палычь вроде художественными навыками не владел, сосущие им хуи не рисовал, ЕМНИП, а Ирочка преуспела в этом творчестве
Вот потому не надо тереть.
А разобраться.

Як Покровський монастир за кадром, то, можливо, то комплекс будівель, одна з яких була Дворянскім собранієм (пізніше СНК УРРС; пізніше СНК УРСР; пізніше Палацом піонерів; пізніш руїною)

Хоча нє.

З Конторській дивлячись на Дворянскоє собраніє - монастир полюбасу був би в кадрі.

Так то, певно, те, де зараз "вєчний огонь" - на той час там був офіс "прісутственниє мєста" - приблизний аналог теперішнього ЦНАП.

Хоча нє.

З Конторській дивлячись на Дворянскоє собраніє - монастир полюбасу був би в кадрі.

Так то, певно, те, де зараз "вєчний огонь" - на той час там був офіс "прісутственниє мєста" - приблизний аналог теперішнього ЦНАП.
І Пасаж би був, він збудований в 1875.

Отож! А будиночок на горi - щось на Баварii. Я з цього фото зрозумiв, що воно зроблено десь зi сторони теперiшнього БТI, Брокара та Стрелки, але аж нiяк з протилежноi сторони

Отож! А будиночок на горi - щось на Баварii. Я з цього фото зрозумiв, що воно зроблено десь зi сторони теперiшнього БТI, Брокара та Стрелки, але аж нiяк з протилежноi сторони
Блін.

Нє, тоді не з брокара, а з Університетської гірки,

Тіпа, на передньому плані - міст через Лопань; будинок з колонами - ПШ №3 (забув, шо там було того часу)...

Тоді на горі - семінарія, де Грабовський свого часу тусив. Вона ж "школа червоних старшин", воно ж "Харківське вище військове авіаційно- інженерне училище ", воно ж "апеляційний суд", наразі руїни (вул. Семінарська 46).

а з Університетської гірки,
То вже дуже високо буде, там весь Подол як на долонi був би, а тут тiльки частина мiстку, вулицi та церква на задньому планi. А десь на горизонтi якась будiвля - то вже Баварiя, Рижов, або може й Роща
А з Унiверситетськоi гiрки - мiсток з рiчкою бiльш пiд кутом були б, а тут майже прямо, прикиньте де Конторська виходить зараз до рiчки й умовно намалюйте мiсток, якого вже нема, та з якоi сторони треба фоткати, щоб той мiсток був наче поруч , пiд ногами фотографа

А мені здається, шо гора зліва на фото - то Лиса гора, а не Баварія.
Бо ми дивимось з-за Лопані на церкву, на місці якої нині сквер Влади Черних, я так розумію, справа перед мостом будиночки які нині стоять в самому початку Конторської, ТС, давайте сюди авторитетну думку, ви там частіше буваєте)

1000053247.jpg

цікаво що то за будиночок зліва на горі
Приходить в голову обійстя Карпових і Карпівський сад.
Для обійстя палац завеликий.

Церква перекрита від річки, мабуть, будинком, де зараз ПТУ є або було.
Цікаво, що на 1879 рік я не бачу будинку №1, де був кінотеатр Карла Маркса, здається, 1876 року.
А двоповерховий, що торцем виходить на Катеринінську...
Це тре' подивитись з провулка, що веде до скверу Влади.
Або якесь викривлення площин, їхнє накладення, або щось пропало там, де зараз сталінка №3, що впритул до бувшого кінотеатру.

Хм. А не тот ли это парень, который к Ирочке все время клинья подбивал?
Что-то не сложилось, и теперь мстит.

Или это было "спецзадание" такое?
Это тот парень, который воевал за нас с вами в 2022 и 2023-м, был тяжело ранен и общался с этим сучеством вполне нормально, пока не спросил, какой страны у нее паспорт.

Підпис на фото - церква Різдва Христового.
Але дякую за підказку.
Можливо, на фото з лівого боку вгорі семінарія на бувшій Володарського.

Хоча нє.

Если вы про фото , где церковь - так это противоположная сторона через мост. Какой ,,вечный огонь,,?

Назад
Зверху Знизу