Статус: Офлайн
Повідом.: 38304
Повідом.: 38304

И заметьте, не я это написала.Ти йобнутий?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
И заметьте, не я это написала.Ти йобнутий?
Твій жарт вийшов такий недолугий, що я навіть сумніваюсь, що це жарт. А НП може жартувати як завгодно, бабільше, вона дуже добре пожартувала цього разу.А может йобнутый тот кто предложил сменить название ресторана "Чикаго" из за моего неудовлетворительного поведения?
Благодарю тебя за твоё мнение, будь уверен - оно для меня очень важно.Твій жарт вийшов такий недолугий, що я навіть сумніваюсь, що це жарт. А НП може жартувати як завгодно, бабільше, вона дуже добре пожартувала цього разу.
Та мені насрати на тебе і твою думку. Ти, блядь, кончений мудак, який намагається жартувати на смертях наших дітей. Іди нахуй. Наші діти кожного дня помирають, а ти, недолуге, намагаєшся щось пиздіти, виправдовувати і жартуватиБлагодарю тебя за твоё мнение, будь уверен - оно для меня очень важно.
хз. бухалтер в отпуске.Огласіть список актівов, бітте🥱
Куда мы денемся, не дождутся, сссуки.Шо вы там? Все живые?
У нас тож что-то взрывается. Но нам с котом пих. Жарко.
+Та мені насрати на тебе і твою думку. Ти, блядь, кончений мудак, який намагається жартувати на смертях наших дітей. Іди нахуй. Наші діти кожного дня помирають, а ти, недолуге, намагаєшся щось пиздіти, виправдовувати і жартувати
Повідомлення в темі "Чёрный юмор — самое светлое, что есть в нашей жизни (с)" https://www.kharkovforum.com/thread...o-est-v-nashej-zhizni-s.5196335/post-72114623Пост удален.
Дякую админам за быструю
Не поняла+
Повідомлення в темі "Чёрный юмор — самое светлое, что есть в нашей жизни (с)" https://www.kharkovforum.com/thread...o-est-v-nashej-zhizni-s.5196335/post-72114623
100500й раз 🥱
Про пляж Анапи?Не поняла
Про связь отцитированных вами постов и поста Питера Пэна в той темеПро пляж Анапи?