Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Тори, кацапы щас себя в жертву приносят, небезвозмездно канешно, как ацтеки, за белую Ладу-Калину
Це евакуація стільки коштує?Пані в 79 років активніша за деяких молодих.
З Вовчанська місце в такому бусіку було 25 т.грн. Лежача людина = 4 місця, 100 тис.
Хіба пані не набула соціального досвіду в цієй країні?Це евакуація стільки коштує?
А пишуть, що безкоштовна.![]()
Она и есть бескоштовна.Це евакуація стільки коштує?
А пишуть, що безкоштовна.![]()
Ну вот куда вы лезете, а?Хіба пані не набула соціального досвіду в цієй країні?
"Арест пропагандиста" 1892, художник И. РепинТак, пардон.
Цього разу мій сарказм не був доцільним.
Ну, а мі не такие. Мі вполне можем. Сцарек все равно, окромя вреда, ничего не делает. А так может біть и польза.Тори, кацапы щас себя в жертву приносят, небезвозмездно канешно, как ацтеки, за белую Ладу-Калину
Тірхен! Не всі відкривають всі відео, які публікують юзери.Виїзд з окупації через росію і треті країни.
Тут цікаві залишки моста, який виходив на Конторську, готель, забула назву, між цумом і нинішньою повоєнною сталінкою і мабуть залишки бань, бо провулок таки Банний.![]()
На Лопані. 1942 рік
Вам бути таким бідним, як цей костусєвський байстрюкбедный Йорик, пардон Лешик
Ну , я ж и говорю, Лешику по образованию медика- не только языком с ровной жопой на депутатском кресле, а хоть на каникулах иногда - санитаром в окопе .Вам бути таким бідним, як цей костусєвський байстрюк
Я не смотрел, что там было?Моя стрічка фонтанує після сьогоднішнього виступу свєтлєйшого) підраховує скільки буде їхнім дітям коли тато повернеться)
Ця залупа все робить шоб якомога більша кількість баб з дітьми кинули йому паспорта держави Україна в морду і звалили назавжди.