Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я там больше дизайн этажей рассматривала.![]()
Давайте я вам просто расскажу, а вы уже сами решите - нужно оно вам, исходя из новых вводных, или нет.Все! Заканчиваю гулянки, ну их в пень.![]()
💯Кстати, сефида, пробей там ай пи и алекса тоже привлеки.
А хтось писав, що Ciльпо - ледь не найдорожчий, кому вiрити?А в Сільпо хороший вибір продуктів, ціни нормальні.
Мені. В кожному щось дорожче, а щось дешевше і то, по-трошку.А хтось писав, що Ciльпо - ледь не найдорожчий, кому вiрити?![]()
Гаразд,Мені. В кожному щось дорожче, а щось дешевше
Фьодор а шо вас дньом не видно а по ночах мордує? 🥱Гаразд,вiрю як
Фьодор а шо вас дньом не видно а по ночах мордує? 🥱
Монин! Та Вас теж зрання не видно! Ночами тех не спите!Фьодор а шо вас дньом не видно а по ночах мордує?
Монін канєш... і таке биває канєш 🥱Монин! Та Вас теж зрання не видно! Ночами тех не спите!
Не треба нічого порівнювати, бо акції є скрізь - сьогодні дешевше тут, а завтра там. Тобто Сільпо - звичайний магазин і просто розташований на території дорогого супермаркету. Але багато продукції, як наприклад, копчена і солона риба, або овочі - то суперські. І ціни не вище, ні в Рості..Гаразд,вiрю як спiвробiтницi по СКБ ХIРЕ,
А якщо порiвняти з Посадами та АТБ?
Спочатку, користуючись "центровістю" місця, ціни задирав. Згодом крамницю попустило (чи покупці своїм попитом).Тобто Сільпо - звичайний магазин і просто розташований на території дорогого супермаркету. Але багато продукції, як наприклад, копчена і солона риба, або овочі - то суперські. І ціни не вище, ні в Рості..