Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ну, як на мою думку, то "піддані" британців не можуть не бути злими, хоч як не крути. Це ж ієрархія. Все по сходах і все дзеркально.Ну, хоч так. А то твій світлий образ і так померкнув. А тепер вже ні.
Та да. Я - Абсолютне Зло.Ну, як на мою думку, то "піддані" британців не можуть не бути злими, хоч як не крути. Це ж ієрархія. Все по сходах і все дзеркально.
От волоцюжний кошак в мільйон разів більше добра несе в собі. І в нього можуть бути нормальні діти. А в британця - ні. Така ж приморожена пика, такі ж злобні жести до оточуючих передаються і передаються далі. Це тупікова гілка розвитку кошаків. Ще трохи і це буде закріплено законодавчо. Ніхто з притомних не залишить свою дитину сам на сам з британцем. Факт же ж.
Ну, то тобі той британець просто потрібен, щоб не розслаблятись. Він тобі пасує ))Та да. Я - Абсолютне Зло.
Всі кацапи це знають давно.![]()
Ну, то тобі той британець просто потрібен, щоб не розслаблятись. Він тобі пасує ))
І тут в голові пішла мелодія про "пасує" === "твоя руда кішка так тобі пасує, вона остаточно тебе мобілізує ...." ))))
вони дуже красиві. Дуже!"Британця" маєшь чи він тебе ?
При такому виборі котів вибрати ту породу - то, як на мене, не здраво. Нащо так жити.
всі тваринки схожі на своїх хазяїв, чи хазяєва на нихВсі мої друзі кажуть, що ми з ним схожі
Я бив. Не британця. Я бив самого кращого у Всесвіті кота ((( Ну, як бив .... Ну, по дупі, обсикателя порогів. Але ж він і відповідав ! Оце рівноправ'я. А не оті всі огидні британські пики, від яких ні емоцій, ні добра.вони дуже красиві. Дуже!
І як можна бити котів? Це ж як немовля вдарити.
Чо це огидні.Я бив. Не британця. Я бив самого кращого у Всесвіті кота ((( Ну, як бив .... Ну, по дупі, обсикателя порогів. Але ж він і відповідав ! Оце рівноправ'я. А не оті всі огидні британські пики, від яких ні емоцій, ні добра.
Морда просто вимагає цеглини ! Пробачте. Не втримався. Як на мене - так і я.Чо це огидні.
![]()
Ніхуя ти не розбираєшся в котиках.Морда просто вимагає цеглини ! Пробачте. Не втримався. Як на мене - так і я.
У вас кот или кошка ? Шерсти много в доме ?Ясно. У меня рэгдолл, если помнишь.
Як пику відвернув, то нормальдос -- виглядає наче кіт як має бути.
...чергамиА всіх, хто котохульники - треба розстріляти за сараєм. З клізми.
Вчора уривками перечитувавЗ антропологічного інтересу, чому би й ні...
А шо остаётся? Прикалываться с его аудитории - эт уже ст.ст. 111, 161, 436 ККУ 🫤Канал прикалывается с Притулы?
Кот. Шерсти роскошной много, но подшерсток слабый, поэтому прекрасно вычесывается, и шерсть не спутывается в клубки. Вес около 8,5 кг, это же рэгдолл - самый крупный кот после мэйн куна.У вас кот или кошка ? Шерсти много в доме ?
И если не секрет какой вес у кота ?
😳 Однако...Вес около 8,5 кг,