Статус: Офлайн
Повідом.: 38332
Повідом.: 38332

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Була минвлого року один раз.
Обійшла знизу до верху, роздивилася і більше мені там робити нічого.
То місцеві. Мене з Харкова туди не пропустять на блокпостах, туди можна лише із місцевою реєстрацією.
Стесняюсь спросить:То місцеві.
Жодним чином не виправдовую їх, але стиль життя там інший ніж у місті. І впевнений що на той ставок вони їхали не вперше, тож думали що там безпечно. Та і їхали не заради хоббі, а заради їжі. Такі ставки покинуті, охорони нема а карпи з товстолобами залишились. Тож і їздять заради харчів...Стесняюсь спросить:
а у местных новые ноги заместо оторванных отрастают или на минах маркировка "под дебилами не подрываться" ?
Вы даже не представляете, что такое для некоторых селюков слово "халява"!Стесняюсь спросить:
а у местных новые ноги заместо оторванных отрастают или на минах маркировка "под дебилами не подрываться" ?
Я там больше дизайн этажей рассматривала.Вы же любите скидки, а их там есть
![]()
Так, там все для понтів. А в Сільпо хороший вибір продуктів, ціни нормальні. А ще у них кулінарія якісна і після 20-00 мінус 40 відсотків. Правда, в такий час мені не по дорозі..Була минвлого року один раз.
Обійшла знизу до верху, роздивилася і більше мені там робити нічого.
Кто орёт то?Сейчас маленькие ремонты по району. И зачем орать, что усе пропало на ХГ?
Харків1654Кто орёт то?
Нормально, что воду подвозят и бесплатно, на четвёртый год войны. Меня не раздражает.Харків1654![]()
І насОбстреляли нас только что пиздец.