Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Наркомана можно вылечитьДа, лучше внуки от наркомана белого!
Я якось допоміг літній пані у магазині самообслуговування: вона вперто шукала на моніторі на літеру Л(лук), поки я не показав їй пальцем на літеру " Ц"....Пусть и не "война", но "впечатление"
Захожу в РОСТ на ПШ 140. Второй, как бы, этаж (ну, где маркет). В овощном секторе спрашиваю у барышни: "сонечко, а дє тут свьокла?"
Вона така, блим-блим (оглядує навкруги 🐸). "Йой... Свьокла... А свьокли шось певно зараз нема..."
За хвильку: "йопта! Буряк! Та он же ж він, у кінці рядуу!"
Не знаю, хто тут лох 🐸
Код продукту - наше все.Я якось допоміг літній пані у магазині самообслуговування: вона вперто шукала на моніторі на літеру Л(лук), поки я не показав їй пальцем на літеру " Ц"....
BBC: А якщо ми говоримо про населення – треба працювати над тим, щоб його збільшувати?При всем уважении к разным рассам, но менталитету нашему ещё расти и расти до "многоцветности" Украины .
Тупая корова эта Либанова.BBC: А якщо ми говоримо про населення – треба працювати над тим, щоб його збільшувати?
Елла Лібанова: Ну, приріст – це мало реально, я зразу скажу. Демографічна вікова структура в нас така, що розраховувати на природне збільшення населення немає підстав. А приріст може бути досягнутий виключно за рахунок масштабної імміграції до України.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
много вы знаете вылеченных наркоманов?Наркомана можно вылечить
А вот "отмыть" добела внуков и внучек не получится .. .При всем уважении к разным рассам, но менталитету нашему ещё расти и расти до "многоцветности" Украины .
А сковородкой по голове они не рассматривают?А как ты привыкнешь к мысли, что белую тещу разноцветные "родственники" рассматривают как НЗ на случай голода?
У нас в Украине не принято жрать людей. Как там у вас на выселках - хз.Хз, как кам там у вас, у иудеев принято муслимское население истреблять.
Может и сковородкой по голове, я не в курсе.