Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Мені згадується місце з правого боку від Конєва.
Там коротенька вуличка, будинок за низенькою огорожею.
З лівого боку у двір виходить гараж, а ген-ген за будинком видніється багатоповерхівка з городиками під вікнами.
Я ще думала, що мене спіймають і в поліцію здадуть за ці оглядини. :)

Мені згадується місце з правого боку від Конєва.
Там коротенька вуличка, будинок за низенькою огорожею.
З лівого боку у двір виходить гараж, а ген-ген за будинком видніється багатоповерхівка з городиками під вікнами.
Я ще думала, що мене спіймають і в поліцію здадуть за ці оглядини. :)
Моє на іншій стороні Полтавського шляху. :)

Ще одне.
Смугастик.
Інший район)
IMG_20241215_145506_819.webp IMG_20241215_145516_630.webp

Схоже на двори по Ярославськой. Саме попереднє фото. Або по бившей К. М. ?

Ну ще Кацарська, Чоботарська и т.д. Там багато таких закутків.
Я працювала в орендованом офісі на П.шл., в старовинному будинку. Так, у Срср була там комуналка. Але. Коридорна система с кімнатками та подвійними кімнатками, суміжними. Готель? Ні, казали ,,веселий будинок,, при миколашке. Прохідний двір. На першому поверху- продукти, але колись був ресторанчик з кухнею і вихід у нумера . Все перегородили, ще до другої світової, але чорний хід залишився.

Я працювала в орендованом офісі на П.шл., в старовинному будинку. Так, у Срср була там комуналка. Але. Коридорна система с кімнатками та подвійними кімнатками, суміжними. Готель? Ні, казали ,,веселий будинок,, при миколашке. Прохідний двір. На першому поверху- продукти, але колись був ресторанчик з кухнею і вихід у нумера . Все перегородили, ще до другої світової, але чорний хід залишився.
В Харкові люди завжди вміли жити :D на всю широту душі й гаманця. До революції особливо.

В Харкові люди завжди вміли жити :D на всю широту душі й гаманця. До революції особливо.
Так. Поряд жд вокзал , який приймав потяги звідусиль, та ще й Базар, усім базарам голова. ?
Кутіли на всі сто, гості нашого міста. ?

Побувала в парку Квитки нарешті. :) Випадково :)) все гарне а житті стається часто випадково)
Дуже гарний, по теплу ще навідаюсь.

Так у П. шл історично слава така :D І можна сказати що не втрачена :D

Колись потрапила я до лікарні на збереження. Заходжу до палати, а там на ліжку, закинувши ноги на бильця, лежить моя жахлива однокласниця Інка.
Привіталися, розговорилися, ну а що, школа то таке:)
- Я тут не лежу, я сюди робітницю свою влаштовувала, зараз вона с процедурі прийде і я піду - каже Инка
Думаю - ну треба ж, яка Інка добра виявилася!
- Та мабуть й чекати не буду, а зараз уже побіжу, мені ще дівчат на зміну випускати на Полтавському!
Ще раз думаю, ну треба ж, до начальника Інка доросла!
- То може мі з тобою колеги? Я теж на ВЦ ночами працюю!
- Ні, Ленусько, ми точно не колеги! - Зареготала Інка, підморгнула і закутавшись у шубу зникла з палати
Жіночки довкола теж захіхікали.
- Олена, який ВЦ! Бандурша вона, дівок на Полтаський шлях виставляє :рл: :D

В нас на П.ш. у дворі , у флігелі, жила циганка, до неї весь П.ш.ходив гадати. Вона була немолода, пишна, казала , що вони з персіян. На диво хапалася за будь яку працю, вбирати у офісі, обмивати померлих, мити сходи. Сиділа у тюрмі колись за спекуляцію, давно. Так отаких дівчат відбивала від нападників, було у 90-ті по всякому. Прийдемо до роботи, а під"їзд у крові. Міліція. Під'їзд проходний, двір також. Вночі було там весело.

В нас на П.ш. у дворі , у флігелі, жила циганка, до неї весь П.ш.ходив гадати. Вона була немолода, пишна, казала , що вони з персіян. На диво хапалася за будь яку працю, вбирати у офісі, обмивати померлих, мити сходи. Сиділа у тюрмі колись за спекуляцію, давно. Так отаких дівчат відбивала від нападників, було у 90-ті по всякому. Прийдемо до роботи, а під"їзд у крові. Міліція. Під'їзд проходний, двір також. Вночі було там весело.
Немає відповідного смайла. Начебто і :клас: , але не дуже

Немає відповідного смайла. Начебто і :клас: , але не дуже
Наш офіс двічі грабували. І магазин на першому поверсі. Розібрали з підвалу поли и залізли.
Але...мене, наприклад, місцева сявота знала, бо я ж там робила, і коли стояла на зупинці трамвая на Конева, здоровкались. І у магазині, навпроти ісполкома. Люди, бачачи цих з привітанням, від мене на зупинці відходили.

Побувала в парку Квитки нарешті. :) Випадково :)) все гарне а житті стається часто випадково)
Дуже гарний, по теплу ще навідаюсь.
В цьому році він теж без ялинки. Але все буде:)

Назад
Зверху Знизу