Район вірний, від мосту далеченько (відносно)Якесь знайоме місце.
Знайоме забитим вікном.
Потрібно у двір зайти, щоб побачити. Може, у районі Гончарівського мосту (умовно).
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Район вірний, від мосту далеченько (відносно)Якесь знайоме місце.
Знайоме забитим вікном.
Потрібно у двір зайти, щоб побачити. Може, у районі Гончарівського мосту (умовно).
Як дивитись на міст, то з правого боку. Щось таке у голові.Район вірний, від мосту далеченько (відносно)
НіЯк дивитись на міст, то з правого боку. Щось таке у голові.
І з вулиці головний будинок в глибині за стовпчиками.
А над дверима якесь коло з символами.
Напроти колишньої кондитерки особняк Шапара. Я його зусібіч вивчила.Ні
Це мабуть ви про будинок напроти колишньої кондитерки. Недалеко від вул. Конєва колишньої.
Не воно.
Моє на іншій стороні Полтавського шляху.Мені згадується місце з правого боку від Конєва.
Там коротенька вуличка, будинок за низенькою огорожею.
З лівого боку у двір виходить гараж, а ген-ген за будинком видніється багатоповерхівка з городиками під вікнами.
Я ще думала, що мене спіймають і в поліцію здадуть за ці оглядини.![]()
Вже теплішеСхоже на двори по Ярославськой. Саме попереднє фото. Або по бившей К. М. 😊
Ну ще Кацарська, Чоботарська и т.д. Там багато таких закутків.Вже тепліше![]()
В Харкові люди завжди вміли житиНу ще Кацарська, Чоботарська и т.д. Там багато таких закутків.
Я працювала в орендованом офісі на П.шл., в старовинному будинку. Так, у Срср була там комуналка. Але. Коридорна система с кімнатками та подвійними кімнатками, суміжними. Готель? Ні, казали ,,веселий будинок,, при миколашке. Прохідний двір. На першому поверху- продукти, але колись був ресторанчик з кухнею і вихід у нумера . Все перегородили, ще до другої світової, але чорний хід залишився.
Так. Поряд жд вокзал , який приймав потяги звідусиль, та ще й Базар, усім базарам голова. 😊В Харкові люди завжди вміли житина всю широту душі й гаманця. До революції особливо.
Так у П. шл історично слава такаНу ще Кацарська, Чоботарська и т.д. Там багато таких закутків.
Я працювала в орендованом офісі на П.шл., в старовинному будинку. Так, у Срср була там комуналка. Але. Коридорна система с кімнатками та подвійними кімнатками, суміжними. Готель? Ні, казали ,,веселий будинок,, при миколашке. Прохідний двір. На першому поверху- продукти, але колись був ресторанчик з кухнею і вихід у нумера . Все перегородили, ще до другої світової, але чорний хід залишився.
Немає відповідного смайла. Начебто іВ нас на П.ш. у дворі , у флігелі, жила циганка, до неї весь П.ш.ходив гадати. Вона була немолода, пишна, казала , що вони з персіян. На диво хапалася за будь яку працю, вбирати у офісі, обмивати померлих, мити сходи. Сиділа у тюрмі колись за спекуляцію, давно. Так отаких дівчат відбивала від нападників, було у 90-ті по всякому. Прийдемо до роботи, а під"їзд у крові. Міліція. Під'їзд проходний, двір також. Вночі було там весело.
"ВЦ" - що це?Так у П. шл історично слава такаІ можна сказати що не втрачена
![]()
Наш офіс двічі грабували. І магазин на першому поверсі. Розібрали з підвалу поли и залізли.Немає відповідного смайла. Начебто і, але не дуже
В цьому році він теж без ялинки. Але все будеПобувала в парку Квитки нарешті.Випадково
) все гарне а житті стається часто випадково)
Дуже гарний, по теплу ще навідаюсь.