Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Район вірний, від мосту далеченько (відносно)
Як дивитись на міст, то з правого боку. Щось таке у голові.
І з вулиці головний будинок в глибині за стовпчиками.
А над дверима якесь коло з символами.

Як дивитись на міст, то з правого боку. Щось таке у голові.
І з вулиці головний будинок в глибині за стовпчиками.
А над дверима якесь коло з символами.
Ні :)
Це мабуть ви про будинок напроти колишньої кондитерки. Недалеко від вул. Конєва колишньої.
Не воно.

Батько длч сина зробив прибудову на кшталт башти, бо хлопець хворий буа.
Та лишенько... бачу як на свої очі.
Саме в прибудові забите вікно
:(

Ні :)
Це мабуть ви про будинок напроти колишньої кондитерки. Недалеко від вул. Конєва колишньої.
Не воно.
Напроти колишньої кондитерки особняк Шапара. Я його зусібіч вивчила.

Мені згадується місце з правого боку від Конєва.
Там коротенька вуличка, будинок за низенькою огорожею.
З лівого боку у двір виходить гараж, а ген-ген за будинком видніється багатоповерхівка з городиками під вікнами.
Я ще думала, що мене спіймають і в поліцію здадуть за ці оглядини. :)

Мені згадується місце з правого боку від Конєва.
Там коротенька вуличка, будинок за низенькою огорожею.
З лівого боку у двір виходить гараж, а ген-ген за будинком видніється багатоповерхівка з городиками під вікнами.
Я ще думала, що мене спіймають і в поліцію здадуть за ці оглядини. :)
Моє на іншій стороні Полтавського шляху. :)

Ще одне.
Смугастик.
Інший район)
IMG_20241215_145506_819.webp IMG_20241215_145516_630.webp

Схоже на двори по Ярославськой. Саме попереднє фото. Або по бившей К. М. 😊

Ну ще Кацарська, Чоботарська и т.д. Там багато таких закутків.
Я працювала в орендованом офісі на П.шл., в старовинному будинку. Так, у Срср була там комуналка. Але. Коридорна система с кімнатками та подвійними кімнатками, суміжними. Готель? Ні, казали ,,веселий будинок,, при миколашке. Прохідний двір. На першому поверху- продукти, але колись був ресторанчик з кухнею і вихід у нумера . Все перегородили, ще до другої світової, але чорний хід залишився.

Я працювала в орендованом офісі на П.шл., в старовинному будинку. Так, у Срср була там комуналка. Але. Коридорна система с кімнатками та подвійними кімнатками, суміжними. Готель? Ні, казали ,,веселий будинок,, при миколашке. Прохідний двір. На першому поверху- продукти, але колись був ресторанчик з кухнею і вихід у нумера . Все перегородили, ще до другої світової, але чорний хід залишився.
В Харкові люди завжди вміли жити :D на всю широту душі й гаманця. До революції особливо.

В Харкові люди завжди вміли жити :D на всю широту душі й гаманця. До революції особливо.
Так. Поряд жд вокзал , який приймав потяги звідусиль, та ще й Базар, усім базарам голова. 😊
Кутіли на всі сто, гості нашого міста. 😁

Побувала в парку Квитки нарешті. :) Випадково :)) все гарне а житті стається часто випадково)
Дуже гарний, по теплу ще навідаюсь.

Так у П. шл історично слава така :D І можна сказати що не втрачена :D

Колись потрапила я до лікарні на збереження. Заходжу до палати, а там на ліжку, закинувши ноги на бильця, лежить моя жахлива однокласниця Інка.
Привіталися, розговорилися, ну а що, школа то таке:)
- Я тут не лежу, я сюди робітницю свою влаштовувала, зараз вона с процедурі прийде і я піду - каже Инка
Думаю - ну треба ж, яка Інка добра виявилася!
- Та мабуть й чекати не буду, а зараз уже побіжу, мені ще дівчат на зміну випускати на Полтавському!
Ще раз думаю, ну треба ж, до начальника Інка доросла!
- То може мі з тобою колеги? Я теж на ВЦ ночами працюю!
- Ні, Ленусько, ми точно не колеги! - Зареготала Інка, підморгнула і закутавшись у шубу зникла з палати
Жіночки довкола теж захіхікали.
- Олена, який ВЦ! Бандурша вона, дівок на Полтаський шлях виставляє :рл: :D

В нас на П.ш. у дворі , у флігелі, жила циганка, до неї весь П.ш.ходив гадати. Вона була немолода, пишна, казала , що вони з персіян. На диво хапалася за будь яку працю, вбирати у офісі, обмивати померлих, мити сходи. Сиділа у тюрмі колись за спекуляцію, давно. Так отаких дівчат відбивала від нападників, було у 90-ті по всякому. Прийдемо до роботи, а під"їзд у крові. Міліція. Під'їзд проходний, двір також. Вночі було там весело.

В нас на П.ш. у дворі , у флігелі, жила циганка, до неї весь П.ш.ходив гадати. Вона була немолода, пишна, казала , що вони з персіян. На диво хапалася за будь яку працю, вбирати у офісі, обмивати померлих, мити сходи. Сиділа у тюрмі колись за спекуляцію, давно. Так отаких дівчат відбивала від нападників, було у 90-ті по всякому. Прийдемо до роботи, а під"їзд у крові. Міліція. Під'їзд проходний, двір також. Вночі було там весело.
Немає відповідного смайла. Начебто і :клас: , але не дуже

Немає відповідного смайла. Начебто і :клас: , але не дуже
Наш офіс двічі грабували. І магазин на першому поверсі. Розібрали з підвалу поли и залізли.
Але...мене, наприклад, місцева сявота знала, бо я ж там робила, і коли стояла на зупинці трамвая на Конева, здоровкались. І у магазині, навпроти ісполкома. Люди, бачачи цих з привітанням, від мене на зупинці відходили.

Побувала в парку Квитки нарешті. :) Випадково :)) все гарне а житті стається часто випадково)
Дуже гарний, по теплу ще навідаюсь.
В цьому році він теж без ялинки. Але все буде:)

Назад
Зверху Знизу