Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

Дивлюсь у записі пресуху президента для африканських журналістів.
Згадалось чомусь, скільки свого часу було мемів у соцмережах на тему візиту коняки Лаврова на африканський континент, але Бог з ними - з тими африканцями, президент каже, що це важливо, а хто я такий, щоб не вірити?
Хоча, відверто кажучи, мені - як пересічному обивателю - було не надто цікаво слухати про перспективи розвитку нашого співробітництва з Африкою, особливо - на тлі наших перспектив стосунків зі Штатами (повторюсь - це не про "не важливість", а про пріоритети швидше - у всіх сенсах цього слова).
Але зацікавив один момент: відповідаючи на банальне питання танзанійського журналіста про те, чи достватньо було зроблено - з часів незалежності України - аби ця війна не відбулась - Володимир Олександрович - перелічивши набір доволі очевидних тез про наші прой@би на шляху до НАТО і ЄС, Будапештський меморандум, тощо - впевнено і рішуче заявив, що Путіна можна було зупинити навіть 10 років тому, але замість цього були "пісульки" у вигляді Мінських угод і т. д.
І подумалось, що він - так, на жаль, нічого і не зрозумів, здається. Навіть зараз. Бо - про ці угоди вже сказано-пересказано, але вочевидь, варто було б згадати і про святу впевненість уже 5-річної давнини про те, що - аби не було війни треба просто перестати стріляти, а щоб Путін зупинився - йому достатньо просто заглянути в очі.
Ну, а слухаючи про те - як росія (Масква - самовиправився президент) завжди позбавляла нас "всього українства" (що є цілковитою правдою, дійшло - слава тобі Господи) - особисто мені було важко позбутися роздумів про методи, і чиїми руками, зокрема, це робилося навіть в часи не такі далекі.
Але стосунки з Африкою - треба посилювати однозначно.
Ну, і генерали в окопах повинні бути, звісно - але, навіть я можу назвати кількох, які - і раді б у ті окопи, але хтось - походу, обідився і не пускає до війська - навіть на гарматний постріл. ©
https://www.facebook.com/share/p/14V585BwwH/

9EMwQ7kNvgGmNJzQ&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.fhrk8-1.jpg
Разве была мобилизация в 14, 15 годах?
Какие повестки?

Цікаво, що там з тими, кто залишився на нашій тепер території курської області.
Хто їх грошима забезпечує, а аптеки ліками?

На пленних врагов Украина виделяет 10 000 в месяц. А мирное гражданское население не враги же. Минимум 15 000 в месяц, иначе нельзя. Пойдут в противном случае в пленние записиваться.
Вот подумиваю, может и себе в пленние податься и получать довольствие 10 000 от рідної неньки
Там скорее всего одни *****.
Им в пленные поздно.

А проще сразу не плачь
Да ведь хорошо, если меня сразу убьет вместе с квартирой. Тогда и плакать не о чем, беспокойства считай что и никакого.
А если меня, не дай Бог, не случится дома, когда прилетит, и я окажусь бомжичкой? Я новую квартиру уже не заработаю - нет у меня такого здоровья, и заработать такие деньги уже негде, если не воровать и не торговать наркотой.
Государство же мне не предлагает ничего в данном случае. На меня у государства денег нет.
Так шо.

Значит не повезло им.
Значит не достойни. На данний момент правители Украини считают, что право на достойную жизнь - размером в 10 000 гр. - имеет лишь одна категория населения - русские пленние.
1732695346178.webp

Значит не повезло им.
Значит не достойни. На данний момент правители Украини считают, что право на достойную жизнь - размером в 10 000 гр. - имеет лишь одна категория населения - русские пленние.
Ты вполне достоин звания московского пропагандона, напиши заявление в фсб ,чтобы оформить отношения..

Да я знаю. Позднюю Донцову просто было невозможно читать, шлак.

А что тут такого? Скажем, звучало бы так: "да, в тот момент я думал, что поступаю правильно..." или "я не мог поступить иначе, потому что..."

Но самое главное, исходя из того, что мы сейчас имеем, какие выводы он сделал? Как надо было? Или чего нельзя было? Он же не простой пересичный, опыт (президентский) не пропьешь. Что он думает о прошлом и о настоящем? Неужели ему фиолетово?
А почему ты считаешь, что он тебе чем-то обязан? Какие у тебя для этого основания? Он обещал или закон требует мемуары?

Да, было бы правильно, чтобы каждый из стремящихся к корыту высокой должности,
знал о неотвратимости давать отчёт и нести ответственность за все свои действия/бездействия
там наверху.
А то наворотили делов, из-за которых теперь катастрофа, люди жизни кладут, а те сидят себе
помалкивая в тряпочку, зато со всеми льготами, привилегиями и баблом в офшорах - внукам
правнукам хватит.
Льоля, а тебе за три года такой войны , которые Украина пока выдерживает, как ни удивительно, ни разу не приходила мысль, что там не корыто, а рычаги управления?
И кто натворил делов, уточни???

О Правда... газета Правда... и Блокнот агитатора впридачу...
Славусьо! Тебе было поделано в те годы?

Да ведь хорошо, если меня сразу убьет вместе с квартирой. Тогда и плакать не о чем, беспокойства считай что и никакого.
А если меня, не дай Бог, не случится дома, когда прилетит, и я окажусь бомжичкой? Я новую квартиру уже не заработаю - нет у меня такого здоровья, и заработать такие деньги уже негде, если не воровать и не торговать наркотой.
Государство же мне не предлагает ничего в данном случае. На меня у государства денег нет.
Так шо.
Решение есть всегда. Сесть на поезд и уехать в Польшу и далее. Это с западных областей там сложности типа для беженцев. Кстати, удобно держать деньги в государственном польском банке PKO, его филиал это Кредобанк. Можно сразу в евро или/и злотых. Банковскую карточку там в любом филиале PKO сразу обменяют. Ехать можно и с кОтом. Из Львова до границы вообще бусики-душегубки регулярно.

Жабенятко, але ж рівень пропагандонства фсб і *****ських правителів взагалі нижче плінтуса. Ті бовдури дискредитували себе абсолютно - тримають гроші і нерухомість в сша, і водночас твоїм *****ським побратимам-жабенятам засувають про сша як ворога. уявляєш, жабенятко, якщо тамтешні владоможці там тотальні придурки, то якими придурками є твої пересічні побратими *****и-жабенята, які побігли воювати нато в Україну?
Та робота для тебе, жабенятко. З твоєї пропаганди тут всі сміються, а там - слухатимуть розклавши вуха, з огляду на тотальну дурість *****ських жабенят.
Ти зараз виставляєш напоказ свою жалюгідність , закидаєш тут все словами без ніякого сенсу..

Решение есть всегда. Сесть на поезд и уехать в Польшу и далее.
У меня ребенок на войне. Я не поеду за границу. Где он - там и я.
Кстати, удобно держать деньги в государственном польском банке PKO
Это если они есть.

Решение есть всегда. Сесть на поезд и уехать в Польшу и далее. Это с западных областей там сложности типа для беженцев. Кстати, удобно держать деньги в государственном польском банке PKO, его филиал это Кредобанк. Можно сразу в евро или/и злотых. Банковскую карточку там в любом филиале PKO сразу обменяют. Ехать можно и с кОтом. Из Львова до границы вообще бусики-душегубки регулярно.
Тори туда не поедет. Разве что отъедет вглубь страны в случае реальной опасности оккупации.
Вопрос только -куда и на сколько.

Назад
Зверху Знизу