Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

У нас же всі рівні і всі потребують вовину блядську тисячу.
"- Тысяча дохлых кошек!
- К сожалению, живых :(

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А вы говорите -тайна вклада...
Несколько раз упомянула на ХФ отца Виктора (Мсринчака), и пожалуйста! Фейсбук прелагает зафрендится с ним.

...так може і правда,варто зафрендиться?
Немає сенсу, я не веду сторінку та не читаю нічиїх сторінок.
Користуюсь меседжером, для чого маю біля 10 контактів рідні.
Оце і весь мій фейсбук.

Немає сенсу, я не веду сторінку та не читаю нічиїх сторінок.
Користуюсь меседжером, для чого маю біля 10 контактів рідні.
Оце і весь мій фейсбук.
...мабуть, якщо ви його вспоминали,він достойна людина і спілкування у мордокнизі з ним було б корисне

А почему не мыло или любой другой действительно предназначенный для общения мессенджер ?
Так сложилось еще вне смартфона при ноуте.
Мыло вообще отошло в прошлое, как аська и используется для регистрации на всяких ХТС.
На ноуте был только фейсбук. Никаких других приложений.
Плюс приходилось учитывать, что есть у контактов. Соблюдать обоюдные интересы.

Яке прикре самогуб... ІПСО!

Власне
.

ВСТИГНУТИ ЕВАКУЮВАТИСЯ. КУРАХОВЕ

Починаючи з першого дня повномасштабного вторгнення російських військ в Україну, команда Гуманітарна місія "Проліска" евакуює людей з міста Курахове.
Протягом майже 3 років повномасштабної війни, наші евакуаційні автобуси курсували з маленького містечка Курахове на Донеччині спочатку щоденно, потім 1-2 рази на тиждень, потім знову щоденно, а останні 2 місяці здійснювали по декілька рейсів за день.
На сьогоднішній день, коли в місті вже почали точитись вуличні бої, там лишилось менше тисячі людей з довоєнного насння майже у 18 тисяч люду.
"Проліска" за весь час війни евакуювала більше половини населення цього невеличкого міста на мирну землю.

Вашій увазі документальний фільм про один день евакуації з Курахового.

ДЛЯ АЛЕКСА444 из Ірини Вільде:

"Ще ніколи переможець не виявляв доброї волі справедливо оцінювати подоланих. Чим більше він їх принижує, тим справедливішим здається сам собі. Хто скаже, скільки благородних дій тієї чи іншої нації пішло в забуття через те , що їх нащадків уярмлено, а переможець видав про них свій безапеляційний осуд, як йому було корисно".

"Воістину треба, щоб народи самі писали свою історію".

"Сестри Річинські".

:) Вы правда думаете, что он читает все темы и увидит ?
Чтобы позвать - значок @+ник , вот так: @alex444
Я иначе думаю и не о том совсем.
Больше о читателях самого Алекса, которые обвиняют его бог знает в чем.
А его вина, кроме личных моментов относительно Стефа просто в нежелании понять причины и мотивы.
Не исключено что Алекс холерик и рожден под знаком огня - их там 3 или 4 в гороскопе.

Не исключено что Алекс холерик и рожден под знаком огня - их там 3 или 4 в гороскопе.
Таро раскладывать бум? ;)

Оставив неприязнь Алекса к Стефу, согласимся, что в его рассуждениях логика есть. И фактаж в тему он тоже поставляет.

Ну, а то, что до крошения батона следовало позаботиться о салфетке - что ж... СМО (специальная медийная операция) от арлекина и его хозяина сработала на "отлично".

Промыв мозги проголосовавшему большинству. Охлос - такой охлос...

Я иначе думаю и не о том совсем.
Больше о читателях самого Алекса, которые обвиняют его бог знает в чем.
А его вина, кроме личных моментов относительно Стефа просто в нежелании понять причины и мотивы.
Его вина? Иметь своё мнение - это не вина.
Странные формулировки, непонятные.

Назад
Зверху Знизу