Статус: Офлайн
Повідом.: 27735
Повідом.: 27735

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Моя мама 40 років тримала корову, то я знаю яке справжнє масло, я особисто його збивала, і роблю це й досіЩось не пам'ятаю такого, а в дитинствi моя бабушка робила домашне масло
Суть у вислові, що "справжнє коров'яче масло не повинно кришитися". Я це заперечилаТак оно і не так дєлаєцця як магазінне.
Ну мої тоже самІ дєлали, то я помню яке оно було. Ну і сравнюючі с магазіновим височайшого качества - домашнє кришицця, а це - ніт.Моя мама 40 років тримала корову, то я знаю яке справжнє масло, я особисто його збивала, і роблю це й досі
Суть у вислові, що "справжнє коров'яче масло не повинно кришитися". Я це заперечилаЗ технологію виробництва магазинного масла не знайома ))
Мабуть вiд пахти погано промивали, тому й кришилосяМоя мама 40 років тримала корову, то я знаю яке справжнє масло, я особисто його збивала, і роблю це й досі![]()
Це ж не робить його "не справжнім", чи не так? )) А магазинне і не надто високої якості не кришиться. Щоправда, я дуже рідко стикаюся з магазинним, але знаю, що є така властивість у рослинних жирів.Ну мої тоже самІ дєлали, то я помню яке оно було. Ну і сравнюючі с магазіновим височайшого качества - домашнє кришицця, а це - ніт.
Ні, дуже добре промивали, це взагалі ніяк не впливає.Мабуть вiд пахти погано промивали, тому й кришилося
Якось такось 😳Це ж не робить його "не справжнім", чи не так? )) А магазинне і не надто високої якості не кришиться. Щоправда, я дуже рідко стикаюся з магазинним, але знаю, що є така властивість у рослинних жирів.
Ні, дуже добре промивали, це взагалі ніяк не впливає.
А що,если шоколадное справжне приснится?Пойду спать. Пусть мне приснится справжне масло, а не вот это вот все.![]()
Мені все одно що пишуть в інтернеті, я точно знаю яким є домашнє маслоЯкось такось 😳
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Два варіанти. Перший : всі тут на птічих правах і бояться. (не стабільні документи). Паспорт мають одиниці.Я тут у одного "поляка" питала, у тебе ще спитаю - чого ви, спільнота українців в Польщі ніяк не реагували на блокаду кордону. Страшно конфліктувати з поліцією, не хочеться проблем? Чи це не ваша справа?)
А насколько прекраснее стал бы рассвет, если б у тебя был котик.Красивые небеса рассветные.
Розовые облака в полосочку, военного времени.
А между ними синева с бирюзоввм оттенком.
Мои глаза теперь немного искажают цвет.
Солнце поднимается из розовой пены. Возможно, будет ветер.
У мене приблизно такі ж думки кожного разу, коли я бачу поліцейських 🙂🙁. Хоча я законослухняний громадянин і ніяких провин за мною нема.Зловила себе на думці - коли ти чогось хочеш від влади і робиш це публічно і тебе при цьому охороняє поліція, то ти підсвідомо очікуєш, шо саме поліція почне тебе пиздити замість охоронятихарківський досвід 2014 в памяті по ходу назавжди.
Я очень много по Украине катался по командировкам. Да и родственники жили не только на востоке, но и в центре. Я всегда восхищался нашей страной. Но вот по статистике больше 50% людей до войны не выезжали не то чтобы за границу, так из своей области не выезжали. Максимум - в областной центр. Я как-то еще до 14-го года разговаривал по этому поводу с одноклассниками, которые на малой родине остались. Они говорили, что там нечего смотреть. И это говорила молодёжь. Я все понять не мог такого склада мышления, пока в Германию первый раз не приехал. Тут на каждом углу реклама внутреннего туризма. Города выкупают рекламу в соседних регионах, на билбордах постоянно висят не только кокаколы всякие, но и замки соседних городов, их архитектура, Вайнахтмакркты и прочие мероприятия. Люди банально видят ежедневно, куда на выходных можно с семьей поехать. Если в выходные по хорошей погоде съездить в какой-нибудь Дрезден, то там протолкнуться нельзя будет. И большинство немцы. Тоже самое на каких-нибудь пеших маршрутах в горах или дальних веломаршрутах.Регіони України мало знайомі одне з одним.