Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

hc=JTmLEA6KJj8Q7kNvgH5l7Z4&_nc_ht=scontent.fdnk1-3.webp

Щось не пам'ятаю такого, а в дитинствi моя бабушка робила домашне масло
Моя мама 40 років тримала корову, то я знаю яке справжнє масло, я особисто його збивала, і роблю це й досі :)
Так оно і не так дєлаєцця як магазінне.
Суть у вислові, що "справжнє коров'яче масло не повинно кришитися". Я це заперечила :) З технологію виробництва магазинного масла не знайома ))

Моя мама 40 років тримала корову, то я знаю яке справжнє масло, я особисто його збивала, і роблю це й досі :)

Суть у вислові, що "справжнє коров'яче масло не повинно кришитися". Я це заперечила :) З технологію виробництва магазинного масла не знайома ))
Ну мої тоже самІ дєлали, то я помню яке оно було. Ну і сравнюючі с магазіновим височайшого качества - домашнє кришицця, а це - ніт.

Сьогодні на виставці.

Ну мої тоже самІ дєлали, то я помню яке оно було. Ну і сравнюючі с магазіновим височайшого качества - домашнє кришицця, а це - ніт.
Це ж не робить його "не справжнім", чи не так? )) А магазинне і не надто високої якості не кришиться. Щоправда, я дуже рідко стикаюся з магазинним, але знаю, що є така властивість у рослинних жирів.
Мабуть вiд пахти погано промивали, тому й кришилося
Ні, дуже добре промивали, це взагалі ніяк не впливає.

Пойду спать. Пусть мне приснится справжне масло, а не вот это вот все. :(

Це ж не робить його "не справжнім", чи не так? )) А магазинне і не надто високої якості не кришиться. Щоправда, я дуже рідко стикаюся з магазинним, але знаю, що є така властивість у рослинних жирів.

Ні, дуже добре промивали, це взагалі ніяк не впливає.
Якось такось 😳
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Якось такось 😳
Мені все одно що пишуть в інтернеті, я точно знаю яким є домашнє масло :)
Ви легко можете дізнатися це самі, збивши його ))
А сайти можуть писати різне :)

Я тут у одного "поляка" питала, у тебе ще спитаю - чого ви, спільнота українців в Польщі ніяк не реагували на блокаду кордону. Страшно конфліктувати з поліцією, не хочеться проблем? Чи це не ваша справа?)
Два варіанти. Перший : всі тут на птічих правах і бояться. (не стабільні документи). Паспорт мають одиниці.
Другий : вони не трактували закордон як заробітки для досягнення матеріальних цілей для комфортно життя вдома. А обрали нову батьківщину Польщу і дистанціювалися від України. (не тусяться з нашими ітд). Стали запроданцем та пристосуванцем.

• Це лайк!
Реакції: 023
Красивые небеса рассветные.
Розовые облака в полосочку, военного времени.
А между ними синева с бирюзоввм оттенком.
Мои глаза теперь немного искажают цвет.
Солнце поднимается из розовой пены. Возможно, будет ветер.

На сегодня дождь передают.
Місцями зливи.
Вот и дождались непогоды. :(

Красивые небеса рассветные.
Розовые облака в полосочку, военного времени.
А между ними синева с бирюзоввм оттенком.
Мои глаза теперь немного искажают цвет.
Солнце поднимается из розовой пены. Возможно, будет ветер.
А насколько прекраснее стал бы рассвет, если б у тебя был котик.

Разговаривала с приятелем, он сейчас в Херсоне.
Утюжат их там просто безбожно.
А он говорит: пусть хоть все распидарасят, лишь бы не под кацапами жить.

• :(
Зловила себе на думці - коли ти чогось хочеш від влади і робиш це публічно і тебе при цьому охороняє поліція, то ти підсвідомо очікуєш, шо саме поліція почне тебе пиздити замість охороняти :D харківський досвід 2014 в памяті по ходу назавжди.
У мене приблизно такі ж думки кожного разу, коли я бачу поліцейських 🙂🙁. Хоча я законослухняний громадянин і ніяких провин за мною нема.
Репутація. 🤷‍♂️

• Це смішно!
Регіони України мало знайомі одне з одним.
Я очень много по Украине катался по командировкам. Да и родственники жили не только на востоке, но и в центре. Я всегда восхищался нашей страной. Но вот по статистике больше 50% людей до войны не выезжали не то чтобы за границу, так из своей области не выезжали. Максимум - в областной центр. Я как-то еще до 14-го года разговаривал по этому поводу с одноклассниками, которые на малой родине остались. Они говорили, что там нечего смотреть. И это говорила молодёжь. Я все понять не мог такого склада мышления, пока в Германию первый раз не приехал. Тут на каждом углу реклама внутреннего туризма. Города выкупают рекламу в соседних регионах, на билбордах постоянно висят не только кокаколы всякие, но и замки соседних городов, их архитектура, Вайнахтмакркты и прочие мероприятия. Люди банально видят ежедневно, куда на выходных можно с семьей поехать. Если в выходные по хорошей погоде съездить в какой-нибудь Дрезден, то там протолкнуться нельзя будет. И большинство немцы. Тоже самое на каких-нибудь пеших маршрутах в горах или дальних веломаршрутах.

Нажаль, з тієї миті, як я пішов на вйноньку, я набагато більше почав "подорожувати" Україною 😒.

Назад
Зверху Знизу