Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Война: события, люди, впечатления

тіко вона у 1891 була дівчинкой)))
Не, я про десятилетнюю Дашу (см. линк выше):

"Образом для фигуры девочки, размещённой у подножия колонны, послужила 10-летняя Дарья Стрелец — первый ребёнок, родившийся в Харькове после провозглашения независимости Украины 24 августа 1991 года."

Интересно было бы сейчас с той женщиной (тогда - девочкой 1991 г.р., чью скульптуру у основания колонны поставили) пообщаться. Её нынешние впечатления послушать.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Видел IRL сей арт-объект, можыд, пару раз, но чёт медную оплётку не заметил, казалося, шо всё оно бетонного цвета... 😳

Нет, именно тёмно-коричневого, окислившейся меди. Столб обернули эдакой чеканкой.

Документальний короткометражний фільм волонтера Дениса Христова «1% війни» складається з кількох історій, об’єднаних однією локацією, одним часовим проміжком, однією війною.
До стрічки увійшли евакуації різних людей і не тільки людей, що відбулися на Авдіївському напрямку в останні дні боїв за місто.

А де Гамлет Заньковецький ? Фарби фарбами (яскраво, але то на 2 секунди), а слова то змістовніше для більшості (можна цілу хвилину роздумувати, поки не проминув той текстово-зображувальний типу муральчик).

Мое любимое от Зеньковского -
"Если стоять спиной к солнцу, можно увидеть только свою тень".
Мое жизненное кредо, давно поняла.
Почти напротив Крыши мира по спуску, на двери старючего дома.
Нужно сходить глянуть, сохранился ли этот дом вместе с дверью после прилета повыше.
Там же все дореволюционное.

І кєнгурьов
1000061651.webp

Один з маленьких хижаків надзюрив Фельдману на штани. Реакція: «Так, а, ну, перестань обписивать меня! Ты знаешь, кто я такой?!»

Та знаємо, звісно. Як облупленого. У частині піару - так достеменно...

Один з маленьких хижаків надзюрив Фельдману на штани.
Маленький кошенятко? Правильно зробив! Я б теж надзюрив, а потiм, пiдрiсши, Фельдмана з'iв би!
Iбо нехуй в 35 км вiд оркiв, та 18 км вiд зони бойових дiй тримати тварин!!! :відстій: Тварин треба росповсюджити по Украiнi, вони хоч стресiв не будуть мати!

• Це лайк!
Реакції: Tori
Зубкова пока не скушали, только покусали....

Назад
Зверху Знизу