Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
У Зеленського - відровідь на слова трампа про те, що Крим віддав Обама. А ця дівчина прочитала по-своємуЕй было 15 лет тогда. Сейчас 26.
Может, ей запомнилось, что это была не сдача. Мне - по-другому.
Тогда пусть набирается знаний.У Зеленського - відровідь на слова трампа про те, що Крим віддав Обама. А ця дівчина прочитала по-своєму
На военных журналистов. Для начала.Легко) ви заміняєте її в ЗСУ, а вона йде навчатись на диванних експертів.
И в чем зрада заключаетсяТрохи зради вам від Харківська міська рада⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
В російкомовній версії сайту. Я вважав що сайти органів влади вже видалили таке давно.И в чем зрада заключается![]()
Ей было 15 лет тогда. Сейчас 26.
Может, ей запомнилось, что это была не сдача. Мне - по-другому.
там есть выбор укр рус engВ російкомовній версії сайту. Я вважав що сайти органів влади вже видалили таке давно.
Так, я не сліпийтам есть выбор укр рус eng
У банкоматах "Укрексіму" вже давно тіко UA, EN, DE. Попустило?Але навіть на ХФ залишилось тільки укр eng.
Про "лагідну" - маячня. На офіціальному рівні (держустанови) - повинна бути тотальна і безугорська навіть. Карантин на 200 років. А потім, звісно, хоч марсіанську мову можна буде ставити додатково. Ну, якщо марсіане в нас приживуться на той момент.У банкоматах "Укрексіму" вже давно тіко UA, EN, DE. Попустило?
Обмеження цілком логічно викликають реакцію. На чому й паразитує роспропаганда.
Лагідна повинна бути українізація, ЛАГІДНА! Аби люди сами воліли спілкуватися мовою, а не язиком.
"Бо така сама біда в моєї корови."©
Не треба змішувати органи влади і приватний бізнес.У банкоматах "Укрексіму" вже давно тіко UA, EN, DE. Попустило?
Обмеження цілком логічно викликають реакцію. На чому й паразитує роспропаганда.
Лагідна повинна бути українізація, ЛАГІДНА! Аби люди сами воліли спілкуватися мовою, а не язиком.
"Бо така сама біда в моєї корови."©
У нас в 22-м укрыванты в убежище принесли котенка серенького, зачуханого. Когда уходили, оставили здесь. Теперь это толстая наглая скотина килограмм на 6, ходит получать дань со всех, но гладить дает не всем (мне разрешает, я его подкармливал с котенчества).В интересах котэ иметь свой дом и индивидуальных рабов.
А так все офисные жалеют, что не оставили в офисе.
Но я считаю, что для котэ гораздо полезнее иметь собственное пространство, и ночью спать в собственной кровати рядом с рабами, а не в офисе, где ее бы, конечно, все обожали и баловали, но для котэ право собственности на помещение и рабов при таком положении вещей неоднозначно.
Тоже неплохо, но для котє все-таки лучше иметь собственное помещение с чистіми мягкими диванами и креслами, и индивидуальніх рабов.У нас в 22-м укрыванты в убежище принесли котенка серенького, зачуханого. Когда уходили, оставили здесь. Теперь это толстая наглая скотина килограмм на 6, ходит получать дань со всех, но гладить дает не всем (мне разрешает, я его подкармливал с котенчества).
Прошли те времена,когда надо біло лагідно.Лагідна повинна бути українізація, ЛАГІДНА! Аби люди сами воліли спілкуватися мовою, а не язиком.