Mr. Vision
M
тебе уже не на кого кидаться, всех провокаторов перебанили, тому ты чепляешься до своих![]()
я не здивований що свиноруси тобі свої

Ти в війні в Україні Порошенка звинувачуєш, свиноруси тобі свої....що ти верзеш, бухарь?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
тебе уже не на кого кидаться, всех провокаторов перебанили, тому ты чепляешься до своих![]()

да ты уже просто заебал всех....
Сука, які ви кацапи тупориліКрым наш
Путин -...ло !

А хто він?какой он свинорус, ты, долбоёб?
Йди бухай краще. Ти бовдур.Если он не в силах прекратить войну, нахуй он тогда нужен?
Сука, які ви кацапи тупорилі
Ти свиня російської федерації. Йди нахуй звідси. Тут водкі нєт!
Звісно, я тебе лаптєвого привселюдно вирахував та показав що ти за лайно російської федераціїВремя на тебя больше не хочу тратить..

Проте жодна свиня російська не може пройти тестэто пароль для упоротых долбоёбов, таких как ты.

Если он не в силах прекратить войну, нахуй он тогда нужен?
Он за время своего правления в 8 раз увеличил свой капитал...
А хто він?
Лише свиноруси уникають відповіді на пароль.
Там свиня в лаптях сидить. Аккаунт консерви.
Ти справді такий тупий як видаєш ?

Так! ТАК!!! ТААААК!!!ты думаеш росиянам сложно написать путин хуйло крым наш?
Так, ті підтвердив що ти зайвохромосомний свинорус.Я на пароль ответил
Ти йому симпатизуєш як брат 
кем запрещено? Чувак! Та ты просто с ума сошол!
Я тобі це питання ставив?ну, Крым Украина, а Путин хуйло. Дальше что? Что изменилось?![]()

Так! ТАК!!! ТААААК!!!
Реально! Їм не складно, їм ЗАБОРОНЕНО!!!
Як ти такий тупий що не можеш цього зрозуміти.
І то не просто росіяни, то спеціальні агітатори. В них є інструкції. І там чітко заборонено казати що Крим - Україна, а путін - хуйло. ЗАБОРОНЕНО!!!!
Майже впевнений, шо нуль. А звідки ці офіційні дані? Просто цікаво. Кинь посилання. Бо в мене гугля жидовська, я їй трохи не довіряю.Це офіційні дані.
А скільки пожертвували на армію інші майбутні президенти?
Майже впевнений, шо нуль. А звідки ці офіційні дані? Просто цікаво. Кинь посилання. Бо в мене гугля жидовська, я їй трохи не довіряю.
Тю. Теж мені - офіційні дані. Перші у списку посилання - ТСН, Гордон и 5-й канал. Ахуєть, офіційні⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Он тобі про понад пів мільярда власних кошт на армію від Петра Олексійовича.
. У тебе теж гугля жидовська, як і у всіх
. Менше читай усіляку муть, краще дивись на справи.Тю. Теж мені - офіційні дані. Перші у списку посилання - ТСН, Гордон и 5-й канал. Ахуєть, офіційні. У тебе теж гугля жидовська, як і у всіх
. Менше читай усіляку муть, краще дивись на справи.