Best Actress
B
скажи им, что у нас президент олигарх, пусть он жертвует на армию не обеднеет или пусть попробуют к нему вломиться в домВот как поступать в таком случае
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
скажи им, что у нас президент олигарх, пусть он жертвует на армию не обеднеет или пусть попробуют к нему вломиться в домВот как поступать в таком случае
алОбая у "том кот" возьми![]()
пИздить нещадно
скажи им, что у нас президент олигарх, пусть он жертвует на армию не обеднеет или пусть попробуют к нему вломиться в дом
ОО А я и гадаю хто ще заступится за нашого гарантаВін вже пожертвував суммарно більше 10 лямів особистих коштів.
Так що не твоєму гнилому ротові щось патякати на Президента.
Це він тобі особисто казав?н вже пожертвував суммарно більше 10 лямів особистих коштів.
щоб у кожного хто створює нову тему про військовий стан у роті пір'я поросло та його чорти побрали!
вызывать полицию и мошенники сами убегут если дружат с головойВот как поступать в таком случае?
Це він тобі особисто казав?
вызывать полицию и мошенники сами убегут если дружат с головой
Йовбака.Скоро настанет Велика чистка.
ОО А я и гадаю хто ще заступится за нашого гаранта
10 лямив з 3х мильярдного статку?
це дуже щедро з його боку![]()
Проте ти вже з'їв те що він кінчив передчасно![]()
а ще мене трохи дивуе те, що пид час вийскового стану на ст. м. Индустриальний видкриваеться новий магазин Рошен, перший и единий магазин на всьому будивничому майданчику. з клоунами ризнокольоровими кульками та иншими дурнуватими приблудами ))
це гарне питання, але воно не до менеА скільки Тимошенко з 1.8 мільярдного статку передала армії?
Бойко? Гриценко? Зелєнській? Вакарчук?
та туда никто походу не заходилЯ люблю шоколадки рошен, но никогда в ихний фирменный магазин не заходил.