Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

воєнний стан

Чи підтримуєте ви введення воєнного стану?

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    561
Там есть красивые девочки в красивой одежде и с хорошими манерами, и совсем нету быдла, и свежие торты, конечно же. Есть все, чего нету в атб.

та ладно, в АТБ тоже есть красивые девочки и практически без (красивой) одежды, посмотри в теме "дивчина в видвертому вбранни в метро" :)

Так! ТАК!!! ТААААК!!!
Реально! Їм не складно, їм ЗАБОРОНЕНО!!!
Як ти такий тупий що не можеш цього зрозуміти.
І то не просто росіяни, то спеціальні агітатори. В них є інструкції. І там чітко заборонено казати що Крим - Україна, а путін - хуйло. ЗАБОРОНЕНО!!!!

мне кажется уже неактуально, ну должны же они понимать как легко они палятся. как там, "в ЦК же не дураки сидят"

мне кажется уже неактуально, ну должны же они понимать как легко они палятся. как там, "в ЦК же не дураки сидят"
Та як не актуально коли я можу сотнями наводити приклади.
Вони все розуміють, ЇМ ЗАБОРОНЕНО!!!
Тут один реальний юзер в лаптях на сотню ольгінців (чи на сотню аккаунтів різних з десяток ольгінців).

Геніальність тесту "Крим чий, путін хто" в його простоті та високій ефективності.
Українці розуміють що це "пароль".
Ватніки починають бекати-мекати про "де юре, де факто".
А свині російської федерації починають вертіти дупами ухиляючись від відповіді, або замінюючи букви на зірочки. Бо ЇМ ЗА ЦЕ ВІДПОВІДАТИ ПЕРЕД КУРАТОРОМ.

От тому воно й так просто для нас - виявляти зайвохромосомних :)

А, вот, в средние века - кто мешал по "а-ну перекрестись" креститься, будь ты хоть муслим, хоть папуас?
А вот жеж... работало.
А в СССР когда у подсадных была инструкция не подписывать ни какие воззавния и петиции - им специально придумывали какие-то дибильные и ни чего не значащие, класса "давайте красить бордюры не в белый, а в полосатый" - и они палились, так как им принципиально нельзя было подписывать ничего, и тогда тоже в ЦК сидели, и тоже думали, что не дураки...
Работает оно.
Ну, может, 1-2 хитрожопых и найдётся.

я почтальеном работаю - с введением военного положения - я буду сосать хуй месяц - я в основном лекарства доставляю украина -россия, посылки по мелочи! позвонил уже 5 заказчикам -москали -воют , набрал и в украину -несколько человек -навзрыд - мама, сестра , братику -некоторые могут впасть в кому - всем пиздец как хуево! неповерите - мы по лекарствам -так зависим друг от друга -що пипец ! просто когда -не втеме - нихуя -незнаеш -кажется -похуй -пляшем дальше!

Зависим не только по лекарствам. Поэтому не смотря на войну, на веденное через годы войны (!) военное положение, заявления, что как только на нас нападут, так отпор дадим (а что в 14 никто не нападал?). Военное положение - фуры едут -в основном наши сотнями, торговля кипит, газ качается...

Сьогодні на аеродромі під Києвом Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко передав до Збройних Сил України потужну військову техніку.

До складу Збройних Сил України було передано бойові літаки: багатоцільові винищувачі Міг-29, важкі багатоцільові високоманеврові всепогодні винищувачі Су-27, бойові та транспортні гелікоптери, навчально-бойові літаки Л-39 та безпілотні авіаційні комплекси.

Після церемонії передачі техніки до ЗСУ присутні оглянули новий український військово-транспортний літак АН-77. Цей літак - один з найкращих у своєму класі, та повністю відповідає стандартам НАТО. Унікальність цієї потужної повітряної машини в тому, що їй для зльоту і посадки достатньо 800 метрів непідготовленого грунту. Габарити вантажної кабіни повітряного судна дійсно вражають, він може перевозити великогабаритну та важку військову техніку, гвинтокрилита 300 десантників, і повинен стати основним літаком Десантно-штурмових військ України.

Та от якраз Петро Олексійович граючись вам носа втер, а ви й досі бздете. І це дуже добре! :)

Утереть нос он может только таким упоротым селюкам как ты, которые зализывают до блеска одно место лживому олигархическому феодалу партноменклатурного разлива, чья шобла превратила народ Украины в дойный скот, а навешиваемвя лапша уже не лезет на уши.
Или ты думаешь коррумпированное государство, возглавляемое твоим кумиром, в котором любой чинуша от районного уровня и до самого верха думает только о личной наживе и покое, в состоянии обеспечить настоящую безопасность и свести уязвимость страны к минимуму в будущем?

Утереть нос он может только таким упоротым селюкам как ты, которые зализывают до блеска одно место лживому олигархическому феодалу партноменклатурного разлива, чья шобла превратила народ Украины в дойный скот, а навешиваемвя лапша уже не лезет на уши.
Или ты думаешь коррумпированное государство, возглавляемое твоим кумиром, в котором любой чинуша от районного уровня и до самого верха думает только о личной наживе и покое, в состоянии обеспечить настоящую безопасность и свести уязвимость страны к минимуму в будущем?

Не детонуй так, бо рівень цукру в крові підскочить.
Все буде добре

gcaaj7.webp

Не детонуй так, бо рівень цукру в крові підскочить.
Все буде добре

Рівень цукру мене поки не бентежить, а ось рівень корупції вже привів до загрожуючих наслідків, з якими ніби то бореться твій Петро, замість усунення першопричини. Хоча, про що я? Паразит ніколи не зможе приносити користь, це протиречить природі його існування.

Сьогодні на аеродромі під Києвом Президент, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил України Петро Порошенко передав до Збройних Сил України потужну військову техніку.

До складу Збройних Сил України було передано бойові літаки: багатоцільові винищувачі Міг-29, важкі багатоцільові високоманеврові всепогодні винищувачі Су-27, бойові та транспортні гелікоптери, навчально-бойові літаки Л-39

Нда, сразу видно, что в армии ты не служил.
Всё перечисленное тобой это савецкий мусор, 39 лопаты вообще 60-е годы.
Кстати, а шо ты не упомянул о ми-8(тоже передано), за разработку которого конструкторов из ОКБ Миля награждал еще Никита Хрущев?

Назад
Зверху Знизу