Mr. Vision
M
тебе уже не на кого кидаться, всех провокаторов перебанили, тому ты чепляешься до своих![]()
я не здивований що свиноруси тобі свої

Ти в війні в Україні Порошенка звинувачуєш, свиноруси тобі свої....що ти верзеш, бухарь?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
тебе уже не на кого кидаться, всех провокаторов перебанили, тому ты чепляешься до своих![]()

да ты уже просто заебал всех....
****, які ви *****и тупориліКрым наш
путин -...ло !

А хто він?какой он свинорус, ты, *******?
Йди бухай краще. Ти бовдур.Если он не в силах прекратить войну, ***** он тогда нужен?
****, які ви *****и тупорилі
Ти свиня російської федерації. Йди ***** звідси. Тут водкі нєт!
Звісно, я тебе лаптєвого привселюдно вирахував та показав що ти за лайно російської федераціїВремя на тебя больше не хочу тратить..

Проте жодна свиня російська не може пройти тестэто пароль для упоротых *******ов, таких как ты.

Если он не в силах прекратить войну, ***** он тогда нужен?
Он за время своего правления в 8 раз увеличил свой капитал...
А хто він?
Лише свиноруси уникають відповіді на пароль.
Там свиня в лаптях сидить. Аккаунт консерви.
Ти справді такий тупий як видаєш ?

Так! ТАК!!! ТААААК!!!ты думаеш росиянам сложно написать путин ***ло крым наш?
Так, ті підтвердив що ти зайвохромосомний свинорус.Я на пароль ответил
Ти йому симпатизуєш як брат 
кем запрещено? Чувак! Та ты просто с ума сошол!
Я тобі це питання ставив?ну, Крым Украина, а путин ***ло. Дальше что? Что изменилось?![]()

Так! ТАК!!! ТААААК!!!
Реально! Їм не складно, їм ЗАБОРОНЕНО!!!
Як ти такий тупий що не можеш цього зрозуміти.
І то не просто росіяни, то спеціальні агітатори. В них є інструкції. І там чітко заборонено казати що Крим - Україна, а путін - ***ло. ЗАБОРОНЕНО!!!!
Майже впевнений, шо нуль. А звідки ці офіційні дані? Просто цікаво. Кинь посилання. Бо в мене гугля ***овська, я їй трохи не довіряю.Це офіційні дані.
А скільки пожертвували на армію інші майбутні президенти?
Майже впевнений, шо нуль. А звідки ці офіційні дані? Просто цікаво. Кинь посилання. Бо в мене гугля ***овська, я їй трохи не довіряю.
Тю. Теж мені - офіційні дані. Перші у списку посилання - ТСН, Гордон и 5-й канал. Ахуєть, офіційні⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Он тобі про понад пів мільярда власних кошт на армію від Петра Олексійовича.
. У тебе теж гугля ***овська, як і у всіх
. Менше читай усіляку муть, краще дивись на справи.Тю. Теж мені - офіційні дані. Перші у списку посилання - ТСН, Гордон и 5-й канал. Ахуєть, офіційні. У тебе теж гугля ***овська, як і у всіх
. Менше читай усіляку муть, краще дивись на справи.