Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Вопрос к мужикам - насколько важна для женщин красота М-тела?

• Автор теми Автор теми doktor_7878
  • Дата створення Дата створення
из открытых источников :)
Наверное, заметно, что я едой интересуюсь...
:D эта еда, понимаете, представляет интерес не для истории, и даже не для археологии, а скорее - для палеонтологии. Куды уж - кулинарам...
И де ж Вы ото открытые источники тех времён обрели? Доледникового периода?

:D эта еда, понимаете, представляет интерес не для истории, и даже не для археологии, а скорее - для палеонтологии. Куды уж - кулинарам...
И де ж Вы ото открытые источники тех времён обрели? Доледникового периода?

колись давно ,у школі .... нам розповідали , що вчені виявили взаємозв'язок між зміною раціону харчування і щелепами людини , ЖКТ .
Кулінарам більш цікава сторона -загравання смакових якостей їжі з первісними інстинктами людини.
Мені теж цікавить відповідь рю Фрошо, бо термічна обробка їжі пов'язано зовсім з іншим чинникам ніж голод.

колись давно ,у школі .... нам розповідали , що вчені виявили взаємозв'язок між зміною раціону харчування і щелепами людини , ЖКТ .
Кулінарам більш цікава сторона -загравання смакових якостей їжі з первісними інстинктами людини.
Мені теж цікавить відповідь рю Фрошо, бо термічна обробка їжі пов'язано зовсім з іншим чинникам ніж голод.
QAyke1W4W0Y
Та то звісно так, тільки трішечки не так.
Бо ж, разом із зміною раціону мабуть змінились й столові прибори. Ага. Виделка для барбекю і виделка для салата - то ж зовсім дві різні віделки.
А щелепи, то таке. Індивідуальне.
Еге ж :)

Таша:(...переход на ридну мову - это такой квест?:rolleyes:...к сожалению, я не владею в достаточной мере, чтоб читать, а уж отвечать - и подавно:(...

всегда Вас с интересом читаю...если вдруг будете развернуто отвечать - нельзя ли ради особо увлеченных Вами перейти на русский?;)...

не надо так узко мыслить :)
Я и шмотками интересуюсь - как историей моды. А не шопингом.
Рю. Я учёный сухарь. Даже не солдат. У тех хоть какая-то романтика в жизни.
Да, кстати о романтике, что у Вас там в профиле за ножик был, а? :rolleyes:
Гляньте, какая симпатишная фиговина. Клинок и рукоять по 9 см. Обух - 5 мм. В результате эта кроха четверть кила весит. Этакий карапузик. А дорогой...
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Останнє редагування:
Таша:(...переход на ридну мову - это такой квест?:rolleyes:...к сожалению, я не владею в достаточной мере, чтоб читать, а уж отвечать - и подавно:(...

всегда Вас с интересом читаю...если вдруг будете развернуто отвечать - нельзя ли ради особо увлеченных Вами перейти на русский?;)...

Розумієте, зараз , в мене душевний стан, що потребує саме такого формату.. спілкування.
"Рідна мова " -- якось саркастично написали . Мова , іноді біль ніж слова.. і думки.
Ось, послухайте , не дивлячись відео - розумієте ?!
ZWOxKJzvbOU

Розумієте, зараз , в мене душевний стан, що потребує саме такого формату.. спілкування.
"Рідна мова " -- якось саркастично написали . Мова , іноді біль ніж слова.. і думки.
Ось, послухайте , не дивлячись відео - розумієте ?!
ZWOxKJzvbOU

ой, уже завтра послушаю)...у меня все спят, наушники искать некогда - работы по дому еще на пару часов...

"Рідна мова " -- якось саркастично написали . Мова , іноді біль ніж слова.. і думки...
Отож й воно, що мова - це думки. Зе - засіб думати, засіб висловлювати ці думки. Фактично, це те, що формує свідомість. Авжеж :)
красивый. Но зачем толстое лезвие такое? :(
Инерция. Крепость. Избыточная крепость. Им перерубить можно что-нибудь. Бедренную кость - вряд ли, а чё поменьше - запросто :угу:

Отож й воно, що мова - це думки. Зе - засіб думати, засіб висловлювати ці думки. Фактично, це те, що формує свідомість. Авжеж :)
а як же почуття ? коли розмовляєш серцем ..

не надо так узко мыслить :)
Я и шмотками интересуюсь - как историей моды. А не шопингом.
перепрошую ,у моєї свідомості не дуже складується пазл ,- як можна цікавитися історією моди та називати речі/одяг - "шмотки" ?! :confused:

важна-важна, тему закрыть:-)

а як же почуття ? коли розмовляєш серцем ...
Е, ні. Серцем відчуваеш. Але ту думку, відчуття - треба ж якось сформулювати - хоч би й собі. І отут велике значення відіграє той інструментарій, що дозволяє це зробити. Тобто словниковий запас і правила застосування слів та побудови речень. Мова пов'язана із нацією. І, звісно, передає національні особливості. І формує їх. Тобто, є невід'ємною частиною виховання. Не можна бути українцем та не знати рідної мови.

:угу: типа

:eek: шо значит: закрыть?! А де мы флудить будем?..

Е, ні. Серцем відчуваеш. Але ту думку, відчуття - треба ж якось сформулювати - хоч би й собі. І отут велике значення відіграє той інструментарій, що дозволяє це зробити. Тобто словниковий запас і правила застосування слів та побудови речень. Мова пов'язана із нацією. І, звісно, передає національні особливості. І формує їх. Тобто, є невід'ємною частиною виховання. Не можна бути українцем та не знати рідної мови.
Як можна сформулювати,контролювати - те, що ллється як березневий струмок , єднається з ритмом серця та огортає теплом ...?!
Так важлива побудова речень якщо не відчуваєш мови ?
:eek: шо значит: закрыть?! А де мы флудить будем?..

де-де ? що всі філіали зачинили? :ги:

Всё, богатое витамином "цэ": сальцэ, яйцэ, мясцэ...

Та це так :угу: Тільки ще жінка потрібна. Щоб приготувати оте. Ага
Та то звісно так, тільки трішечки не так.
Бо ж, разом із зміною раціону мабуть змінились й столові прибори. Ага. Виделка для барбекю і виделка для салата - то ж зовсім дві різні віделки.
А щелепи, то таке. Індивідуальне.
Еге ж :)
:rolleyes:
вот.
Вот до чего доводит это сальцэ.
А утром еще гигант мысли был:любов: Мастер слова русского. И вдруг засвидомив. Внезапно.
Чудны твом метаморфозы, сало

Осталось только капэлюха надеть и на шароварах пояс ослабить. Можно и на майдан, и в поле *гей вивци* спиваты:D

Як можна сформулювати,контролювати - те, що ллється як березневий струмок , єднається з ритмом серця та огортає теплом ...?!
Так важлива побудова речень якщо не відчуваєш мови ?
А тому й огортає, що прихільність до тих чи інших методів та засобів самовираження, на мій погляд, повинно відкладатись у геномі. Тому що підвищує адаптивність людини в суспільстві. "Хто мови своєї цурається, хай сам себе стидається." :)
де-де ? що всі філіали зачинили? :ги:
Ага. А потім ото збирай знову всіх докупи. В тому філіалі...

:rolleyes:
вот.
Вот до чего доводит это сальцэ.
А утром еще гигант мысли был:любов: Мастер слова русского. И вдруг засвидомив. Внезапно.
Чудны твом метаморфозы, сало

Осталось только капэлюха надеть и на шароварах пояс ослабить. Можно и на майдан, и в поле *гей вивци* спиваты:D
:D ну.
Уверяю, ежели я стану общаться с хранцузишками, я постараюсь говорить по-хранцузськи. Хотя, боюсь, по большей части буду по-французски молчать :)

драсти вам - чейта вдруг закрыть???:eek:...Дадоныч со Стасичкой еще не все свои козыри из рукавов повытягивали:D

Отож:rolleyes:...так жаль, что мимо меня прошел язык...слушаю с удовольствияем:клас:...побалакать трошки можу:)...но мыслить, писать, формулировать, рифмовать - увы:(

драсти вам - чейта вдруг закрыть???:eek:...Дадоныч со Стасичкой еще не все свои козыри из рукавов повытягивали:D
Как-то так?..
3a4fedff5cff470927d5e5ae344ec97c.jpg
Отож:rolleyes:...так жаль, что мимо меня прошел язык...слушаю с удовольствияем:клас:...побалакать трошки можу:)...но мыслить, писать, формулировать, рифмовать - увы:(
А, я тя умоляю :) Ежели есть желание, возьми Франка, хоть что и читай. Я в своё время, отставая по украинскому в школе, был определён в учительскую библиотеку с таковым заданием - читать. Это ж не инглиш :) Это наше. Годное. Исконное. Гусское :угу:

:eek::рл:
нене, то украинское. кесарю - кесарево.
у русских свое есть, чужое им не зачем.:rolleyes:

нате вам лучше...
:угу: Лучше. Теперь мне однозначно - лучше. А если дать мне больше, так мне станет ещё лучше :)
HF7WbLe3zpA
А Вы говорите - не гусское... :D

Назад
Зверху Знизу