Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Почему?😳 Как жаль… Я постоянно сама вычесываю, он даже урчитМася мне чесать не дается.
Мася не любит такого. Он же британ.Почему?😳 Как жаль… Я постоянно сама вычесываю, он даже урчит
Ясно. У меня рэгдолл, если помнишь.Мася не любит такого. Он же британ.
Помню.Ясно. У меня рэгдолл, если помнишь.
Мрія справжніх мазохистів. Лайт-варіант. Коли від тебе - все, а від кошака - ну, не весь час кусається і бичиться. Да ...Помню.
Британ - это кошачий аутист. Он всех вокруг на хую вертел. Он знает, что прекрасен - и знает, что мы в курсе, шо он знает.
Любой британ - это априори хозяин в доме, Повелитель и вообще божок с тираническими замашками. Так шо.
Я обожнюю Масю. І Торічку покійного обожнюю. Британ - це та порода, з якою мені комфортно. Він як я, тільки гарненький.Мрія справжніх мазохистів. Лайт-варіант. Коли від тебе - все, а від кошака - ну, не весь час кусається і бичиться. Да ...
Краще дворнягу мати.
це та порода
Ні. Моя британка неймовірно лагідна. Без приводу не кинеться і не вкусить. Якщо їй не подобається, що я хочу взяти її за лапку, то вдарить лише своєю подушечкою, і то легенько. Так, вона вважає себе головною в домі. Не любить, щоб чіпали чи брали на руки. Але сама декілька разів на день приходить "гладитися", проявляє ласку... Майже ніколи не підвищує голос. Розумна. Іноді здається, що розуміє про що ми говоримо.Мрія справжніх мазохистів. Лайт-варіант. Коли від тебе - все, а від кошака - ну, не весь час кусається і бичиться. Да ...
Це якась підробка або генетичне відхилення. Скільки бачив тих "британців" -- єдиний імператив - переєбати з ноги. І для профілактики. Хоча ... не допоможе. Ну, тоді в ліс завезти їх усіх - хай там бикують ).Ні. Моя британка неймовірно лагідна. Без приводу не кинеться і не вкусить. Якщо їй не подобається, що я хочу взяти її за лапку, то вдарить лише своєю подушечкою, і то легенько. Так, вона вважає себе головною в домі. Не любить, щоб чіпали чи брали на руки. Але сама декілька разів на день приходить "гладитися", проявляє ласку... Майже ніколи не підвищує голос. Розумна. Іноді здається, що розуміє про що ми говоримо.
Рік провела в евакуації в сільській місцевості. Я хвилювалася, щоб місцеві досвідчені коти її не ображали. Бо вона квартирна, досвіду спілкування з жителями вулиці не мала. Але киця не злякалася. Якщо сусідські коти заходили на її територію, вона їх била й проганяла. Не ходила на сусідські двори чи городи, але й до себе чужих не пускала.
От істота, хоча би чесна - не тихариться в Харкові з своєю ненавистю до української, а пішла воювати за те щоб в Харкові була офіційна російська і її собрати нарешті змогли жити в Харкові спокійно, без агресії зі сторони україняк в свою сторону.
В коментах слушні зауваження про школу 90-х.
тебе?переєбати з ноги
Нє. Я в ліс не хочу, там мікроби.Це якась підробка або генетичне відхилення. Скільки бачив тих "британців" -- єдиний імператив - переєбати з ноги. І для профілактики. Хоча ... не допоможе. Ну, тоді в ліс завезти їх усіх - хай там бикують ).
Інша справа - дворняги - ти йому два рази дай пожрати і воно на третій раз вже ломиться в хату і як все життя свій, і треться, і мурчить. І ти людяніше якось стаєшь. А з британцями - хай мазохісти мають справу. А мазохісти це ж приховані садисти. Так що і власників "британців" - в ліс !.
)))
"Британця" маєшь чи він тебе ?
У мене нєрвів не вистачає на таке дивитися.Ну да. Шоб хфшні адепти російської, яким українська жме, проблювались. Хоча там товстіше ніж у носорога.
З британом може ужитися людина самодостатня. Бо це не просто кіт. Це рівноправний партнер."Британця" маєшь чи він тебе ?
При такому виборі котів вибрати ту породу - то, як на мене, не здраво. Нащо так жити.
Рівноправний партнер - це коли один одного можуть переєбати з ноги чи з кігтя. А тут гра в одні ворота. Нє, не замулюйте істину.З британом може ужитися людина самодостатня. Бо це не просто кіт. Це рівноправний партнер.
Плюс він шалено гарненький і няшний.
З антропологічного інтересу, чому би й ні... Наприклад, досліджена свого часу "готтентотська мораль" то ж не є взірець, а майже академічний термін.Це совок типовий. На смітник їх. Нащо таке поширювати. Для блювотного інстинкту ?