Воно ще й зачатки відчуття гумору пробує показати. Те, що в тебе інтелект на рівні "тіки с ясєль" й так видно, без пояснень.Я в тому році тіки с ясєль вийшов. Прикиньте, який розвинений!
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Воно ще й зачатки відчуття гумору пробує показати. Те, що в тебе інтелект на рівні "тіки с ясєль" й так видно, без пояснень.Я в тому році тіки с ясєль вийшов. Прикиньте, який розвинений!
Понімаєм друг друга.Воно ще й зачатки відчуття гумору пробує показати. Те, що в тебе інтелект на рівні "тіки с ясєль" й так видно, без пояснень.
Информация.А для вас что?
Как и у всякой спящей живности физиологическая потребность в сне находится в основании пирамиды Маслоу (если Вы о ней говорите):Не, в какую нишу пирамиды вписываете сон?
Не забывайте при входе в эту тему восстанавливать в своем сознании определения базовых понятий, представленные в микрословарике стартпоста. Напоминаю Вам, что термином "народ" в данной теме обозначается конституционное понятие, охватывающее собой граждан Украины всех национальностей (см. преамбулу Конституции Украины). Народ как этнос в данной теме не рассматривается.Якщо в тебе є хоч зачатки аналізу, то зверни увагу на слово з назви теми "народ". А народ потребує етнічної ідентифікації, інакше він ним не може бути. Дурнувате "совєтскій народ" ми вже проходили. От я й уточнюю в мавпи, до якого народу він себе відносить, щоб більш чітко уявити, який народ він хоче привести до влади.
Не пробуй свій дилетантизм прикрити різними іноземними словечками. Кожен народ має свої особливості, тому для повного аналізу потрібно знати про матеріал, з яким маєш справу. А твої учаснікі займаються тут пустим трьопом, який до серйозного аналізу має таке ж відношення, як пол-потівщина до марксизму.
Всьо, Марк Іванович, згортайте шарманку.
Товарищи Пенсионер и Мартышкин, не могу згортать шарманку - народ противНи в коем случае. Как это, Марк Иванович сворачивает свою гармошку.
Это не правильно. Надо продолжать играть, да ещё с вариациями.
Вы, наверное, описались. Правильно - играть ... в диктатуру пролетариатаНарод и в Африке - народ.
Надо играть, играть и играть..... в народовластие.
Какие с Вас гвозди? Не льстите себе. - Одна ржавчинаИ никаких гвоздей.
Вот здесь я с Вами полностью согласен.Вы, наверное, описались. Правильно - играть ... в диктатуру пролетариата
Какие с Вас гвозди? Не льстите себе. - Одна ржавчина
Приведите себя в порядок, сбросьте с себя эту ржу и достойно, по-молодому войдите в Новый год - год столетнего юбилея Октября!
Тоетсь по вашему определению ум это работа с ... и там перечень элементов, являющихся информацией.Информация.
Так чем лень не сон (бодрствованый), отдых, экономия средств организма, накопление сил...Как и у всякой спящей живности физиологическая потребность в сне находится в основании пирамиды Маслоу (если Вы о ней говорите):
![]()
Та ти шо? Це для того, щоб знову ******* та євреї тут господарювали? Нєкарашо! Зобов, в мене є родичі під призвіщем Іванови, але вони відносять себе до українського етносу. В мене є друг, етнічний мордвин, так він теж вже в душі українець. Були такі етнічні москальки, Марія Віленська (Марко Вовчок) та Оксана Петрусенко, так вони теж себе видавали, як українки. Я вже не кажу про Костомарова чи Щєпкіна. Так що етнос потрібно розуміти вірно.Народ как этнос в данной теме не рассматривается.
Як проявляється їхнє українство?Та ти шо? Це для того, щоб знову ******* та євреї тут господарювали? Нєкарашо! Зобов, в мене є родичі під призвіщем Іванови, але вони відносять себе до українського етносу. В мене є друг, етнічний мордвин, так він теж вже в душі українець. Були такі етнічні москальки, Марія Віленська (Марко Вовчок) та Оксана Петрусенко, так вони теж себе видавали, як українки. Я вже не кажу про Костомарова чи Щєпкіна. Так що етнос потрібно розуміти вірно.
Мавпам цього не зрозуміти.Як проявляється їхнє українство?
То поясніть для людей.Мавпам цього не зрозуміти.
Невзоров
Как по мне, каждый винегрет сам вправе определять свою этническую принадлежность. Вы себя как определили?Та ти шо? Це для того, щоб знову ******* та євреї тут господарювали? Нєкарашо! Зобов, в мене є родичі під призвіщем Іванови, але вони відносять себе до українського етносу. В мене є друг, етнічний мордвин, так він теж вже в душі українець. Були такі етнічні москальки, Марія Віленська (Марко Вовчок) та Оксана Петрусенко, так вони теж себе видавали, як українки. Я вже не кажу про Костомарова чи Щєпкіна. Так що етнос потрібно розуміти вірно.
Наблюдает процесс изнутри.він чомусь не міняє своє місце проживання
Бандерівець з домішками половецької крові.Вы себя как определили?
Заперечує мабуть не те слово. Зриває шпалери і показує стіну.Заперечуючи такий інститут людства, як патріотизм
Ой, який дурнуватий набір слів з претензією на щось визначне. Ти доповіді Брєжнєву не писав?Заперечує мабуть не те слово. Зриває шпалери і показує стіну.
Не пройшов конкурс, був другим після вас. Забули?Ой, який дурнуватий набір слів з претензією на щось визначне. Ти доповіді Брєжнєву не писав?
Як я міг пам'ятати невдах, які позад мене були. Так за який народ тут вболіваєш, якому владу виборюєш?Не пройшов конкурс, був другим після вас. Забули?
За німців. Теж забули?Як я міг пам'ятати невдах, які позад мене були. Так за який народ тут вболіваєш, якому владу виборюєш?
Воно, культурно недоношене, вболіває за німців. Бідні спадкоємці Барбароси, без нього б вони... і не туди і не сюди, як без понаїхавших арабів, яких Меркель вже не знає, як здихатися.За німців.
Доносьтеся і приходьте. Бо з недоношеним шось розмови не виходить.Воно, культурно недоношене, вболіває за німців. Бідні спадкоємці Барбароси, без нього б вони... і не туди і не сюди, як без понаїхавших арабів, яких Меркель вже не знає, як здихатися.