Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Та просто я заїбалась страшенно
Все
Сил більше нема
Треба перепочити трохи

Треба чоловік хоча б з 2 групою
Щоб на пару місяців оформити брак
Я йому гроші заплачу

Але шоб адекватний був
А де його шукати?
****ец

Все
Сил більше нема
Треба перепочити трохи

Я йому гроші заплачу

Але шоб адекватний був
А де його шукати?
****ец
вроде как были новости, шо такие схемы "на корню рубят".
правда, про мужиков писали )))

Все
Сил більше нема
Треба перепочити трохи

Я йому гроші заплачу

Але шоб адекватний був
А де його шукати?
****ец
А як потом не злізе з вас. Понравиця і всьо такоє.

Фьодор нєнадьожний. Чуть шо - і вигнать можєт. Вєтрєнний, вопщєм
Тут гроші пропонують. А Фьодорова бивша наоборот. Я пєрєживаю, що Фьодор буде інтіма трєбовать. Як куртізан.

Группу сослуживцев?
Да нет. Можно бартер. Она мне вторую группу, а я свой паспорт. И совершенно бесплатно ,но трудовой договор составим. Что бы никто ничего не должен при разводе... а девушки сейчас такие пошли...

вроде как были новости, шо такие схемы "на корню рубят".
правда, про мужиков писали )))
Тут главное небольшая разница в возрасте. Выходить замуж пока закон не запрещает .так же и жениться .

Да нет. Можно бартер. Она мне вторую группу, а я свой паспорт. И совершенно бесплатно ,но трудовой договор составим. Что бы никто ничего не должен при разводе... а девушки сейчас такие пошли...
Вас вичоркуєм. Групи нєма, тока паспорт.

Я йому гроші заплачу

Але шоб адекватний був
А де його шукати?
А що на сервісах знайомств? Tinder, Badoo, Pure... Зараз ще в мережі threads активно знайомляться, там ветеранів вистачає. Але треба бути готовою до крінжатіни, ну і повна лічка дікпіків буде.
Ще можна біля санаторіїв для військових те ветеранів пошаритися, на всяких інвіктусах, рівний рівному...

А що на сервісах знайомств? Tinder, Badoo, Pure... Зараз ще в мережі threads активно знайомляться, там ветеранів вистачає. Але треба бути готовою до крінжатіни, ну і повна лічка дікпіків буде.
Ще можна біля санаторіїв для військових те ветеранів пошаритися, на всяких інвіктусах, рівний рівному...
Поэтому она гражданских ищет ,что бы без головняка .она ведь хочет отдохнуть или списаться а не геморрой подцепить (((( не дай бог кто то влюбиться... это будет писец

Божє упасі
Я їх не знаю, це може бути срака
Треба хтось умовно по знайомству або якось тпк

Дікпікі - то святе! :увага:

Назад
Зверху Знизу