Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Анжелу щупають. Третім будеш?Шо я такі пропускаю тута?
УауАнжелу щупають. Третім будеш?
Там може бути мальчік! ))
Так по сусідськи...А то прийдеться фотофіксацію чи відеоконференцію...Сам щупай. Потом нє жалуйся.
Началось в колхозі утро 🥱Сам щупай. Потом нє жалуйся.
Да уж, налякали ви його чимсь...Прийдеться, спочатку, виливати іспуг...Чи яйцями...Началось в колхозі утро 🥱
Та тьоща ж приперла шо тут неясного 🥱Да уж, налякали ви його чимсь...Прийдеться, спочатку, виливати іспуг...Чи яйцями...
Виж женатіков нє трогаєтє. Чо ето ваш райдер сломался на мнє?Та тьоща ж приперла шо тут неясного 🥱
Сдались ви мені🥱 какави с чебурєком потрєскат і розбігтись.Виж женатіков нє трогаєтє. Чо ето ваш райдер сломался на мнє?
Тю... ти ж віртуальний женатік....Тому - є нюанс...Виж женатіков нє трогаєтє. Чо ето ваш райдер сломался на мнє?
А хто мінє просрочєніє бундесшоколадкі шле?Тю... ти ж віртуальний женатік....Тому - є нюанс...
![]()
Ну водічки випьєте🥱Я какаву не пію.
Звісно, ШІА хто мінє просрочєніє бундесшоколадкі шле?
Чого мене у Валках не берут на завод по сучасних системах кондиціонування?Кстатє, я тут вже працевлаштувався. Вентиляція і кондиціонування, як і планував.
Якщо треба, звертайтеся - я вам, ***ть, намонтажірую))
с козырей зашёл ...Чого мене у Валках не берут на завод по сучасних системах кондиціонування?
нахіба в сучасних системах кондиціонування старий пердун?Чого мене у Валках не берут на завод по сучасних системах кондиціонування?
У тя шаран є ? 🙄Чого мене у Валках не берут на завод по сучасних системах кондиціонування?