Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ніхуя, в мене був москвіч.)))Та всі пройшли через ваз
У подруги авео 06 года, пробег около 50тис. Зимові не ездила, и вот уже почти 4 года стоит в гараже. Продавать не хочет, сама в Германии.
...мажор, у мене був 21011
Я целенаправлєно хотів ....Вольво 460. А грошей назбирав на Форд ескорт. Якось так....мажор, у мене був 21011
По Харькову недавно смотрел, было куча Меганов 3 поколения 2 рестайлинга до 8к, сейчас мало. Как по мне Пежо 308 2 лучше, но Меган 3 тоже хорошая машина. Красный цвет потом хрен продашь, по Харькову лучше мониторь.Сьогодні катав на мотику в Полтаву, дивився червоного Мегана 2014 (посилання на попередній сторінці).
Авто зі Швеції, без пробігу по Україні, стан гарний. Обслужена і доглянута.
Щоправда, коли я запропонував огляд на СТО, продавці трохи огорчілися, но, в цілому, не були сильно проти. Можливо, на наступних вихідних замутім двіж.
Будні вже нє - я тут на роботу трохи встряг.
Він ще якось їзде, але і тільки.
Поки що найбільша ціна, яку мені за нього пропонували, - $500.
Я його сьогодні виставив на олх, строго для ЗСУ
Такаж ***ня🤝Ніхуя, в мене був москвіч.)))
Передарить кому можна 😳Красный цвет потом хрен продашь
Не все.)Та всі пройшли через ваз
І що?Красный цвет потом хрен продашь
зелений швидше))))Red goes faster
Бери чорну. Але з розовим салоном.!І що?
Red goes faster)))
Red goose faster!І що?
Red goes faster)))
Якщо бути зовсім точним:Red goose faster!![]()
Плохо шо ви в машинах нічорта не розбираєтесь... 🤷♀️ в мене є рабоча схема нащот дьошево і с гарантійой, но с учотом первого предложенія вам це не поможе ніякЯкщо бути зовсім точним:
"Da Red goez fasta!"
©Warhammer 40.000
Вєщайтє, мем!Плохо шо ви в машинах нічорта не розбираєтесь... 🤷♀️ в мене є рабоча схема нащот дьошево і с гарантійой, но с учотом первого предложенія вам це не поможе ніяк
Чуєт серце, шо ми накануне грандіозного шухера! ))Вєщайтє, мем!