Статус: Офлайн
Повідом.: 10658
Повідом.: 10658
Третя, брак🙄А ТС? Вроде у него
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Третя, брак🙄А ТС? Вроде у него
вроде как были новости, шо такие схемы "на корню рубят".Та просто я заїбалась страшенно
Все
Сил більше нема
Треба перепочити трохи
Треба чоловік хоча б з 2 групою
Щоб на пару місяців оформити брак
Я йому гроші заплачу
Але шоб адекватний був
А де його шукати?
****ец
А як потом не злізе з вас. Понравиця і всьо такоє.Та просто я заїбалась страшенно
Все
Сил більше нема
Треба перепочити трохи
Треба чоловік хоча б з 2 групою
Я йому гроші заплачу
Але шоб адекватний був
А де його шукати?
****ец
Группу сослуживцев?Готов получить группу , что для этого нужно ?
А у отпуск ніяк? Знакомий їздив спокойно, правда в його дітяті в нємцах... 😳Та просто я заїбалась страшенно
Все
Сил більше нема
Треба перепочити трохи
Фьодор нєнадьожний. Чуть шо - і вигнать можєт. Вєтрєнний, вопщємТреба Фьодора звать. Тока бромом тре буде корміть постоянно.
Тут гроші пропонують. А Фьодорова бивша наоборот. Я пєрєживаю, що Фьодор буде інтіма трєбовать. Як куртізан.Фьодор нєнадьожний. Чуть шо - і вигнать можєт. Вєтрєнний, вопщєм
Да нет. Можно бартер. Она мне вторую группу, а я свой паспорт. И совершенно бесплатно ,но трудовой договор составим. Что бы никто ничего не должен при разводе... а девушки сейчас такие пошли...Группу сослуживцев?
Так брачный контракт нужен. И все прописать.Тут гроші пропонують. А Фьодорова бивша наоборот. Я пєрєживаю, що Фьодор буде інтіма трєбовать. Як куртізан.
Тут главное небольшая разница в возрасте. Выходить замуж пока закон не запрещает .так же и жениться .вроде как были новости, шо такие схемы "на корню рубят".
правда, про мужиков писали )))
Вас вичоркуєм. Групи нєма, тока паспорт.Да нет. Можно бартер. Она мне вторую группу, а я свой паспорт. И совершенно бесплатно ,но трудовой договор составим. Что бы никто ничего не должен при разводе... а девушки сейчас такие пошли...
А що на сервісах знайомств? Tinder, Badoo, Pure... Зараз ще в мережі threads активно знайомляться, там ветеранів вистачає. Але треба бути готовою до крінжатіни, ну і повна лічка дікпіків буде.Треба чоловік хоча б з 2 групою
Я йому гроші заплачу
Але шоб адекватний був
А де його шукати?
Поэтому она гражданских ищет ,что бы без головняка .она ведь хочет отдохнуть или списаться а не геморрой подцепить (((( не дай бог кто то влюбиться... это будет писецА що на сервісах знайомств? Tinder, Badoo, Pure... Зараз ще в мережі threads активно знайомляться, там ветеранів вистачає. Але треба бути готовою до крінжатіни, ну і повна лічка дікпіків буде.
Ще можна біля санаторіїв для військових те ветеранів пошаритися, на всяких інвіктусах, рівний рівному...
Божє упасіА що на сервісах знайомств? Tinder, Badoo, Pure... Зараз ще в мережі threads активно знайомляться, там ветеранів вистачає. Але треба бути готовою до крінжатіни, ну і повна лічка дікпіків буде.
Ще можна біля санаторіїв для військових те ветеранів пошаритися, на всяких інвіктусах, рівний рівному...
Дікпікі - то святе!А що на сервісах знайомств? Tinder, Badoo, Pure... Зараз ще в мережі threads активно знайомляться, там ветеранів вистачає. Але треба бути готовою до крінжатіни, ну і повна лічка дікпіків буде.
Отпуск то нічого взагалі((((((А у отпуск ніяк? Знакомий їздив спокойно, правда в його дітяті в нємцах... 😳
Вот вот!!!Тут главное небольшая разница в возрасте. Выходить замуж пока закон не запрещает .так же и жениться .
Пані зробить його інвалідом?Вот вот!!!
А скіки тобі років? Мммм?