Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ну а як? Що б жінка трішечки вже в віці і незаймана?Бампєр коцаний.
?

дєдушка за хлєбушком ездил... И в аптєку. Лєтом. Два разаБампєр коцаний.
?
То не головне...Ось аптечка є? і що в ній?А косметичка есть ? ?
Попадалась фотка - по Ха ездит маФынка с номерами милф-чего-то тамГарний мілфовоз

Ніт!!Бампєр коцаний.
?
А косметичка есть ? ?
Авто взяв тільки з запаскою, домкратом, балонним ключем, буксировочними крюками і розкладними знаками.аптечка є?
Фу ***....красавка ... "очi суровi" )))
Попадалась фотка - по Ха ездит маФынка с номерами милф-чего-то там![]()
Нет, не -хантер....хантєр?
5,45 чи 7,62?Але з Шарана туди буде переміщено бойовий чумадан з повним комплектом ніштяків
і став же на газоні. Десь в автогілці була тема "Я паркуюсь як *****", треба цю фотку туди перемістити)))) Ну а так вітаю з покупкою.
Странно, что еще никто не выдал про "горизонт завален"і став же на газоні. Десь в автогілці була тема "Я паркуюсь як *****", треба цю фотку туди перемістити)))) Ну а так вітаю з покупкою.

Горізонт завалєн ?Странно, что еще никто не выдал про "горизонт завален"![]()
А де ставити?і став же на газоні. Десь в автогілці була тема "Я паркуюсь як *****", треба цю фотку туди перемістити)))) Ну а так вітаю з покупкою.
В тепленький гаражик ?А де ставити?

Ищите аренду гаража. На зиму.А де ставити?
Знаєш скільки машин біля нашого 9-поверхового, 3-під'їздного будинку може розміститися на асфальті? Максимум 7-8.
Зніми шось. На Салтівці у родичів вночі машину розділи і розбули. Лишали під під'їздом.А де ставити?
Знаєш скільки машин біля нашого 9-поверхового, 3-під'їздного будинку може розміститися на асфальті? Максимум 7-8.