Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Це звичайний легковик. Тільки багажник більший.
Практичним мілфам нравицця. Мені теж.
Машинка простора! Можна скласти задній ряд сидінь і їбацця, або з батьком мішки пшениці возити, або клумаки з усіма пожитками.
2015 рік випуску. На вигляд цілком свіже авто. По салону і кузову я не знайшов до чого доїбацця, та і під капотом теж. Фахівцям буде видніше, канєшно.
Пробіг 212 тис для дизеля - ще не страшна цифра.
Кліренс невисокий - це мінус, так.

Машинка простора! Можна скласти задній ряд сидінь і їбацця, або з батьком мішки пшениці возити, або клумаки з усіма пожитками.
2015 рік випуску. На вигляд цілком свіже авто. По салону і кузову я не знайшов до чого доїбацця, та і під капотом теж. Фахівцям буде видніше, канєшно.
Подобаєцця - бери.
З приводу шарана. По фото наче норм, але ж якщо є десь ще виход, то перчатку більше і не роздує. Біжи до вихлопної і починай її лизати.:) Як почуствуєш смак антіфрізу - прокладка пробита.
То єсть, лістіка приклади до вихлопної.

это ... шобы для милф.
може проще посуточно снимать хатку? )))

это ... шобы для милф.
може проще посуточно снимать хатку? )))
Ну милфы я думаю будут против ,что бы их как последних... удолетворяли в багажнике универсала ))) это до 30 еще можно... но 40 плюс ... таки лучше снимать хорошую квартиру с большой ванной ....

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А так?
Норм. тачка. Смотреть нада лично если нравицца. На вид низковата, и много не нагрузишь, но то такое. Лично меня приборка подбешивала раньше - сейчас пох.)) Если твердо решил покупать - Спрашивай в автоветке - там думаю больше толку будет.
Еще Надо смотреть насколько реален пробег. Думаю что нереален))).
Эх жаль Валера месяц назад своего красавца продал в германии в гораздо лучшем виде за 4,5. Думаю даже с повторной растаможкой тебе около 7,5 и встал бы))

Надо смотреть насколько реален пробег. Думаю что нереален)))
Та ото і в мене є така підозра. Всьо виглядає занадто збс, щоб бути правдою. Хоча побічних ознак великого пробігу не видно. Ну, або він все ж рідний, але тачці взагалі ніхуя не робилося, і не мінялося.

Та ото і в мене є така підозра. Всьо виглядає занадто збс, щоб бути правдою. Хоча побічних ознак великого пробігу не видно. Ну, або він все ж рідний, але тачці взагалі ніхуя не робилося, і не мінялося.
вроде как удалили уже с просмотра.
ну и пробег ... чего нереального? over 200 за 10 лет?
ну если не только в магазин за пивом, а потом 3 дня за руль никак, то вполне себе.

вроде как удалили уже с просмотра.
ну и пробег ... чего нереального? over 200 за 10 лет?
Вони те оголошення чомусь щоденно по іншій ссилці роблять. Сьогодні теж змінилася, але машина в продажу.

Відписався Валера в лічку. Каже що пробіг цілком може бути оригінальним.

как по мне - то дрова уже.
сам хотел на Туксон вкинуться (по высокой посадке), да не судьба сейчас деньги на машину лить. пока старая ездит и слава Богу.
Ну, не скажи...Знаю людину, збирається продавати свій Туксон 12го року - ідеальний стан...Але - один господар с салону, мабуть тому...

Вони те оголошення чомусь щоденно по іншій ссилці роблять. Сьогодні теж змінилася, але машина в продажу.

А ти його ручками мацав? Нє Валєру, а пижа того?

когда оголошення меняют постоянно, я бы задумался ...
а пробег - да, чего б и нет?
только сам себе задай вопрос - тебе такой пробег нужен?

Ну, не скажи...Знаю людину, збирається продавати свій Туксон 12го року - ідеальний стан...Але - один господар с салону, мабуть тому...
а почему "але"? на цену сильно повлияло? )))

губы перекупы накрасили и продают . пробег там около 350 км . хорошая тачка ето новая остальное от лукавого
+
Треба дивицця на аналогічниє об'яви і яка в них ціна. Якщо суттєва різниця, то чудєс не буває. Або хочуть задаток і продають фоткі, або є якісь подводниє камні. Біток, утоплєннік, послє пожежі, дохлий двіг, коробка. І т.д.

Мацав вчора. Вище писав
Ага. Так а враження які? Фарба, шагрєнь, двері - всьо ровно. Якщо було дтп, то якусь з дверей буде подклінівать при открить-закрить. Шагрєнь на фарбі тож має буть однакова на всіх точках. Скло одного з машиною року випуска. На склі вся інфа є.
І на под'йомнік не мішало б, якщо вже зацікавлений в покупці.

Назад
Зверху Знизу