Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
А он пижа купляє. Поддавшись простому сіюмінутному імпульсу.
Оля не довольна Мерседесом
Коля не доволен лишним весом
Он и своей Маздой не доволен
Мерседес его б устроил Олин
А я вам так скажу
А я вам та-а-ак скажу
Я же вот езжу на Пежо
И не жужжу(с)

Оля не довольна Мерседесом
Коля не доволен лишним весом
Он и своей Маздой не доволен
Мерседес его б устроил Олин
А я вам так скажу
А я вам та-а-ак скажу
Я же вот езжу на Пежо
И не жужжу(с)
Треба було Ягу брать. Вони зимой от 3500. За 5 можна було конхвєту отхватіть. Двіг 2.5 мілліоннік. Повний привід. І от мілф отбоя не булоб.

По карвертікал все зелене. Авто з ..., там був один власник. Пробіг якщо і скрутили, то вже у нас, бо щось підозріло мало вона у нас за 4 роки наїздила.
Але якщо не скручений, то це навіть збс
Как человек из автоветки, вставлю свои 5 копеек, сам Пежо 308 второго поколения хорошая машина, единственный минус низкий клиренс, если для трассы то классно, для города не удобно, но можно проставки поставить. Цена низ рынка, понятно, что машина в идеале не будет, но смотреть тщательно на сто, заложить 300-500у.е. на обслуживание. И будешь кататься с комфортом, за эти деньги лучше и свежей годами ничего не будет.
П.с. продаётся на небольшой площадке возле Овиса?
П.с.с. был Пежо 308 предыдущего поколения, два года откатал, только положительные эмоции. А второе поколение на голову выше.

Практичним мілфам нравицця. Мені теж.

Машинка простора! Можна скласти задній ряд сидінь і їбацця

Ну от. А пижики норм тачіли. Повірьте мойому опиту🥱
:клас:
:D

Человек в авто не разбирается, советы даёт не адекватные, ценности в его сообщениях 0.
Якій такий человєк? 🥱 тот шо по гаражам не біга ремонтірувацця потому шо гамно не купля шоб чинить його с утра до ночі? Канєш не разбираєцца

ПіСі В дєвочок ценность дрУга ага🥱

Якій такий человєк? 🥱 тот шо по гаражам не біга ремонтірувацця потому шо гамно не купля шоб чинить його с утра до ночі? Канєш не разбираєцца

ПіСі В дєвочок ценность дрУга ага🥱
Я про Пошляка

Прямо відчуваю, як проісходіт купля-продажа.
Нєубєрєглі.

Мілфи клюють на бмв і мерседес. А он пижа купляє. Поддавшись простому сіюмінутному імпульсу.
Просто треба правильних мілф обирати:)
продаётся на небольшой площадке возле Овиса?
угу
Прямо відчуваю, як проісходіт купля-продажа.
Нєубєрєглі.
Сьогодні огляд на СТО, а потім видно буде

Назад
Зверху Знизу