Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Чого мене у Валках не берут на завод по сучасних системах кондиціонування?Кстатє, я тут вже працевлаштувався. Вентиляція і кондиціонування, як і планував.
Якщо треба, звертайтеся - я вам, ***ть, намонтажірую))
с козырей зашёл ...Чого мене у Валках не берут на завод по сучасних системах кондиціонування?

нахіба в сучасних системах кондиціонування старий пердун?Чого мене у Валках не берут на завод по сучасних системах кондиціонування?
У тя шаран є ? ?Чого мене у Валках не берут на завод по сучасних системах кондиціонування?
"Старый конь борозду не спортит!"(С)нахіба в сучасних системах кондиціонування старий пердун?
Но і глубоко не вспашет."Старый конь борозду не спортит!"(С)
Но - але!Но і глубоко не вспашет.

Старый конь
Мені саме такого коня дали в напарники. Приємний дядько, цікавий, інтелігентний, но без досвіду, повільний шопєздєц. І об'єкт - нецікава ***ня, де дрочі багато, а заробітку мало. Дешеві матеріали гівняної якості, з якими багато зайвої мороки. Два дні на нервах, розумію що працюємо дуже повільно, але нічого пришвидшити не можу.глубоко не вспашет

"Старый конь борозду не спортит!"(С)
А повітря?"Старый конь борозду не спортит!"(С)
шарабан )))У тя шаран є ? ?
да, в кондиционировании это архиважно )))А повітря?
Шо за авто?Я це зробив - машина вже під вікнами))
Чем волнительно? Инвалид войны, имеющий свидетельство УБД - таким на блокпостах зелёный свет!з Полтави в Харків волнітєльно було їхати, але дістався без пригод.
А я Анжелє казав, шо красніньку куплять нє будєм. Нає.....жухал.Da Red goez fasta!!!!
Я це зробив - машина вже під вікнами))
Волнітєльний був день, і з Полтави в Харків волнітєльно було їхати, але дістався без пригод.
Нає.....жухал
Напомню шо її передарит можна када надоїст ?А я Анжелє казав, шо красніньку куплять нє будєм. Нає.....жухал.
Волнітєльно було в плані їхати на машині, до якої не звик. Поведінка на трасі, динаміка, звуки, запахи..Шо за авто?
Чем волнительно? Инвалид войны, имеющий свидетельство УБД - таким на блокпостах зелёный свет!
Краще продать, чим передарiть!її передарит можна када надоїст
Це завжди так!Волнітєльно було в плані їхати на машині, до якої не звик.
Я колись iхав з Полтави на авто з пiдпаленим зчепленням, боявся що на гору Гонтiв-Ярську не витягне, але все обiйшлося. Але, якби став внизу ярка - мабуть на гору вже не рушив би