Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
...шарову, або крестовину кардана любий вася за пляшку у гаражі поміняє-все у межах бюджету

...це авто?..воно ідеально підходить до статків любої працюючої людини, 300-500 доларів ціна питання
Притомна людина не стане витрачатися на лайно. Нюанс в тому, що в Штатах таке лайно йде на смітник одразу. Отой 10-відсотковий навіть не здогадується про таке лайножерство.

Притомна людина не стане витрачатися на лайно. Нюанс в тому, що в Штатах таке лайно йде на смітник одразу. Отой 10-відсотковий навіть не здогадується про таке лайножерство.
...не ідеалізуй Штати, там різні люди живуть і їздять на різних авто

...до речі, якщо від таза вороте,є Таврія і її проїзводні,це не на багато дорожче

...не ідеалізуй Штати, там різні люди живуть і їздять на різних авто
Одне діло - пікап Дженерал Моторс, якому за 30 років важкої експлуатації тільки движок капіталіть, а інша справа - Жігулі. Тесть 25 років тому мав таку, то ж я трохи в темі...

Одне діло - пікап Дженерал Моторс, якому за 30 років важкої експлуатації тільки движок капіталіть, а інша справа - Жігулі. Тесть 25 років тому мав таку, то ж я трохи в темі...
...ваз не авто?... воно не виконує функції перевозки жопи?..про що ми споримо?

20250831_150943.webp

Жоповозка, під якою треба лежати більш,ніж їздити. Ось про що. Не треба купувати лайно. А не лайно в нас не вкладається в 10 американських відсотків. І це теж про те саме.
Електросамокат ще дешевший, і лежати під ним не треба, і **** теж в межах міста перевезе. Але це трішечки не те.

Жоповозка, під якою треба лежати більш,ніж їздити. Ось про що. Не треба купувати лайно. А не лайно в нас не вкладається в 10 американських відсотків. І це теж про те саме.
Електросамокат ще дешевший, і лежати під ним не треба, і **** теж в межах міста перевезе. Але це трішечки не те.
...треба купувати те,що по кишені,ось основний посил того мого поста

перед войной хороший знакомый, шо "барабанил" на Лоске по запчастям для ВАЗа, для своей отнюдь не копейки запчасти подобрать небракованные практически не мог. 1 из 5 вставала и работала. так то чел в теме ...

PS по раннему Китаю, практически была ещё хуже ситуация ... заказываешь, а оно тупо не подходит. "у нас там модификация произошла" ... )))

...треба купувати те,що по кишені,ось основний посил того мого поста
Зі слів американського гуру, якого було згадано, це абсолютно незрозуміло. Чому саме 10 відсотків, а не 8 чи 12,5? І чи не треба дивитися на середню вартість середнього ж сегменту автівок, тобто те, чим ТС насправді зайнятий, а не вираховувати, який відсоток з бюджету це забере, якщо вже так потрібна саме максимально безпроблемна автівка.

Зі слів американського гуру, якого було згадано, це абсолютно незрозуміло. Чому саме 10 відсотків, а не 8 чи 12,5? І чи не треба дивитися на середню вартість середнього ж сегменту автівок, тобто те, чим ТС насправді зайнятий, а не вираховувати, який відсоток з бюджету це забере, якщо вже так потрібна саме максимально безпроблемна автівка.
...чувак, не забовтуй мене,їзди на чому хочеш,це твоя справа🤦‍♂️

...чувак, не забовтуй мене,їзди на чому хочеш,це твоя справа🤦‍♂️
Я тётка, и не второпаю - а когда шаран у ТС стал хуже,чем любая другая бушная машина у перекупов?
Как грошенята капнули на картку? Соблазн...

Я тётка, и не второпаю - а когда шаран у ТС стал хуже,чем любая другая бушная машина у перекупов?
Как грошенята капнули на картку? Соблазн...
...наскільки я розумію ситуацію,авто не розмитнене,і для цього авто воно економічно недоцільне

Останнє редагування:
Треба запчастини купляти якісні.

чим ТС насправді зайнятий
Сьогодні катав на мотику в Полтаву, дивився червоного Мегана 2014 (посилання на попередній сторінці).
Авто зі Швеції, без пробігу по Україні, стан гарний. Обслужена і доглянута.
Щоправда, коли я запропонував огляд на СТО, продавці трохи огорчілися, но, в цілому, не були сильно проти. Можливо, на наступних вихідних замутім двіж.
Будні вже нє - я тут на роботу трохи встряг.
и не второпаю - а когда шаран у ТС стал хуже,чем любая другая бушная машина у перекупов?
Він ще якось їзде, але і тільки.
Поки що найбільша ціна, яку мені за нього пропонували, - $500.
Я його сьогодні виставив на олх, строго для ЗСУ

Вы ездили на Мегане, дают же проехать, с хозяином ? ( я ж не в курсе, как происходит)😊

Останнє редагування:
...робоча машина Нива і є у господарстві вазовська четвірка для підвоза робітників на роботу

Назад
Зверху Знизу