Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Притомна людина не стане витрачатися на лайно. Нюанс в тому, що в Штатах таке лайно йде на смітник одразу. Отой 10-відсотковий навіть не здогадується про таке лайножерство....це авто?..воно ідеально підходить до статків любої працюючої людини, 300-500 доларів ціна питання
...не ідеалізуй Штати, там різні люди живуть і їздять на різних автоПритомна людина не стане витрачатися на лайно. Нюанс в тому, що в Штатах таке лайно йде на смітник одразу. Отой 10-відсотковий навіть не здогадується про таке лайножерство.
Одне діло - пікап Дженерал Моторс, якому за 30 років важкої експлуатації тільки движок капіталіть, а інша справа - Жігулі. Тесть 25 років тому мав таку, то ж я трохи в темі......не ідеалізуй Штати, там різні люди живуть і їздять на різних авто
...ваз не авто?... воно не виконує функції перевозки жопи?..про що ми споримо?Одне діло - пікап Дженерал Моторс, якому за 30 років важкої експлуатації тільки движок капіталіть, а інша справа - Жігулі. Тесть 25 років тому мав таку, то ж я трохи в темі...
Жоповозка, під якою треба лежати більш,ніж їздити. Ось про що. Не треба купувати лайно. А не лайно в нас не вкладається в 10 американських відсотків. І це теж про те саме....ваз не авто?... воно не виконує функції перевозки жопи?..про що ми споримо?
...треба купувати те,що по кишені,ось основний посил того мого постаЖоповозка, під якою треба лежати більш,ніж їздити. Ось про що. Не треба купувати лайно. А не лайно в нас не вкладається в 10 американських відсотків. І це теж про те саме.
Електросамокат ще дешевший, і лежати під ним не треба, і **** теж в межах міста перевезе. Але це трішечки не те.
перед войной хороший знакомый, шо "барабанил" на Лоске по запчастям для ВАЗа, для своей отнюдь не копейки запчасти подобрать небракованные практически не мог. 1 из 5 вставала и работала. так то чел в теме ......ваз не авто?... воно не виконує функції перевозки жопи?..про що ми споримо?
Зі слів американського гуру, якого було згадано, це абсолютно незрозуміло. Чому саме 10 відсотків, а не 8 чи 12,5? І чи не треба дивитися на середню вартість середнього ж сегменту автівок, тобто те, чим ТС насправді зайнятий, а не вираховувати, який відсоток з бюджету це забере, якщо вже так потрібна саме максимально безпроблемна автівка....треба купувати те,що по кишені,ось основний посил того мого поста
...чувак, не забовтуй мене,їзди на чому хочеш,це твоя справа🤦♂️Зі слів американського гуру, якого було згадано, це абсолютно незрозуміло. Чому саме 10 відсотків, а не 8 чи 12,5? І чи не треба дивитися на середню вартість середнього ж сегменту автівок, тобто те, чим ТС насправді зайнятий, а не вираховувати, який відсоток з бюджету це забере, якщо вже так потрібна саме максимально безпроблемна автівка.
Я тётка, и не второпаю - а когда шаран у ТС стал хуже,чем любая другая бушная машина у перекупов?...чувак, не забовтуй мене,їзди на чому хочеш,це твоя справа🤦♂️
...наскільки я розумію ситуацію,авто не розмитнене,і для цього авто воно економічно недоцільнеЯ тётка, и не второпаю - а когда шаран у ТС стал хуже,чем любая другая бушная машина у перекупов?
Как грошенята капнули на картку? Соблазн...
Треба запчастини купляти якісні.Жоповозка, під якою треба лежати більш,ніж їздити. Ось про що. Не треба купувати лайно. А не лайно в нас не вкладається в 10 американських відсотків. І це теж про те саме.
Електросамокат ще дешевший, і лежати під ним не треба, і **** теж в межах міста перевезе. Але це трішечки не те.
На Жигулі ? Це хвантастика😂Треба запчастини купляти якісні.
Сьогодні катав на мотику в Полтаву, дивився червоного Мегана 2014 (посилання на попередній сторінці).чим ТС насправді зайнятий
Він ще якось їзде, але і тільки.и не второпаю - а когда шаран у ТС стал хуже,чем любая другая бушная машина у перекупов?
Їздив, такВы ездили на Мегане, дают же проехать, с хозяином ? ( я ж не в курсе, как происходит)😊