Статус: Онлайн
Повідом.: 24557
Повідом.: 24557
Ось спробуй!Треба буде спробувати.

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ось спробуй!Треба буде спробувати.
По-перше, усi речовини при нагрiваннi розширюються, антифриз теж! По-друге, якщо забагато розширюеться - винен термостат, не повнiстю вiдкриваеться та охолоджуюча рiднина ганяе мо малому кругу, майже кипляча! Тому й повен бачок! А температура двигуна яка була? Де стоiть датчик температури - в ГБЦ чи ще десь?Через 170 км, після фінішу глянув на бачок - він повний
Захочеш - натягнеш! Я дав пораду, а ви рiшайте як хочете! Менi *****!Хер там танягнеш того нацюцюрника, бачок круглий , різьба в середині
Та в нормі, 90 градусів.температура двигуна яка була?
В ГБЦДе стоiть датчик температури - в ГБЦ чи ще десь?
Суперклей і ізолєнта рішаютьХер там танягнеш того нацюцюрника, бачок круглий , різьба в середині
В міф про свіжепригнані авто я не вірю.Такий же металобрухт,як і в нас.Буржуї сильно їх не ремонтують,бо дорого.Їздять до останнього.Якби була можливість,я б краще взяв місцеве авто з історією.Я свого Сценіка сам знайшов у планокурів.Знайомі гонщики подивились і пригнали.Від нашого ринку десь на пару тисяч обійшовся дешевше.Стан авто був десь на 4.Кузов відмінно,двигун теж.Ходова десь 50% зносу.Ну і по дрібницям.За 5 років потихеньку довів до нормального стану.По поводу не всі беруть ремонтувати.А що там такого складного,чого нема в інших авто?Все те ж саме.Може де потрібен якийсь спецінструмент,але він повинен бути на любій адекватній СТО.Пройшли ті часи,коли боялись йолку,кішку і ****уIхати на Захiд Украiни й там шаритися по автобазарах, шукати свiжопригнане авто з Европи. Мiй друг так зробив, купив у Луцьку Гольфа-унiверсала, свiжопригнаного, та таксуе вже мабуть п'ятий рiк на ньому. Мiняе тiльки розходники - масло, фiльтри, гальмiвнi колодкиОдразу на газ перевiв
Французiв не усi автосервIси ремонтують, колись тут на ХФ хтось писав, що бачив об'яву в майстернi - "Йолку, кiшку та ****у - не ремонтуемо!"![]()
французы (по крайней мере ранее) были собраны так, шо хер куда долезешь, пока полмашины не разберёшь.По поводу не всі беруть ремонтувати.А що там такого складного,чого нема в інших авто?Все те ж саме.Може де потрібен якийсь спецінструмент,але він повинен бути на любій адекватній СТО.Пройшли ті часи,коли боялись йолку,кішку і ****у![]()
Це вже *****батько й ти, один тримае ***********, другий давить
Таке в об°явах не висить, знайомі заберіть або перекупи прямо з гаражу.Кожне авто дивитись треба.
Наприклад, друг буде продавати авто свого батька, хундай акцент, рік 06-й, ціна десь 3-4. Пробіг 85к.
Він скучний *****((Фольц Тоуран. Це топікстартєру. 1.6 МРІ. Надьожний двігун. Із проблєм - масложор, єслі лілі дешеві жижи у двігун.
Немцы такие же.французы (по крайней мере ранее) были собраны так, шо хер куда долезешь, пока полмашины не разберёшь.
а современный ВАГ по факту - спецстенды, которых "в гаражах" тупо нет. ну это если не пару рычагов поменять, а, скажем, электрику пробить или движок перебрать.
Изолента синяяСуперклей і ізолєнта рішають![]()
Но це не привід купувати першу-ліпшуТа тобі не вгодиш. У кожної автівки є задрочки)))
Дивись - ти націлився на Міцу Грандіс. Поганяй гугля по цій машині. Бо може виявитись, шо тільки ззовні вона приваблива, а все інше в ній - то шлак.Но це не привід купувати першу-ліпшу
Вибирайте за потреби. Я за ЗафіруНо це не привід купувати першу-ліпшу
кстати, да ... ну если не Грандис.Вибирайте за потреби. Я за Зафіру
Ні. Я не розумію чому ТС потрібен мінівен. Сім'я, діти?кстати, да ... ну если не Грандис.