Ты уже купил "кабана" в Германии?)Ето он про мєня. Расслабьтєсь.![]()
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Ты уже купил "кабана" в Германии?)Ето он про мєня. Расслабьтєсь.![]()
Ааааа... ізвініт за наєзд брат ? он-то канєш не понімає... і в лісопєтах тоже кстатєЯ про Пошляка
Дє я, а дє Гєрманія.Ты уже купил "кабана" в Германии?)
Просто треба правильних мілф обиратиМілфи клюють на бмв і мерседес. А он пижа купляє. Поддавшись простому сіюмінутному імпульсу.

угупродаётся на небольшой площадке возле Овиса?
Сьогодні огляд на СТО, а потім видно будеПрямо відчуваю, як проісходіт купля-продажа.
Нєубєрєглі.
ГіпнозПрямо відчуваю, як проісходіт купля-продажа.
Нєубєрєглі.
Кажуть, все на місці. Стосовно видалення я подумаю, якщо придбаю, але це вже потімпо Пежо уточни за экологию и АдБлю, удаляли или нет. Если нет, то желательно удалить и сразу прочиповаться, тогда вообще самолёт будет)
118, якщо вірити карвертікалДвигатель там какой на 92л.с. или 120л.с.?
було б це останнє гореглавный минус данного Пежо это черный цвет, чистым он не будет никогда))

В сім'ю шарановодів? Так я її не залишав, і, мабуть, не залишу - шарана вигідніше залишити, або баті в село віддати на реалізацію - він вміє всіляку стару техніку військовим продавати.Баньщік , одумайся:вєрнісь в сім'ю
Міфи клюють на довгий, товстий та стоячий ***, в тачка - то так, для легкості з'йому!Ми всє пєрєживаєм. Мілфи клюють на бмв і мерседес. А он пижа купляє. Поддавшись простому сіюмінутному імпульсу.
Що за Яга? Ягуар чи що?Треба було Ягу брать.
Ето устарєвшиє стєрєотіпи. Можно вапше *** нє доставать. Єслі у тєбя є Яга.Міфи клюють на довгий, товстий та стоячий ***, в тачка - то так, для легкості з'йому!
Тада.Що за Яга? Ягуар чи що?
А нахуя тоді мілфи?Можно вапше *** нє доставать.
Ето устарєвшиє стєрєотіпи. Можно вапше *** нє доставать. Єслі у тєбя є Яга.
когнітивний дисонанс...А нахуя тоді мілфи?

Я нє по парням.А нахуя тоді мілфи?
Та я тежЯ нє по парням.
Я нє по парням.
Та я теж
Ну шо там?Сьогодні огляд на СТО, а потім видно буде