Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Відправка в ЗСУ: що брати, де купити; поради, рекомендації для людей без досвіду

• Автор теми Автор теми Entombed
  • Дата створення Дата створення
Мий колишній начальник називав таких "прі ****є і прі машінє" задовго до того, як це стало мейнстрімом
Ну, зараз трішки інша ситуація...Але уяви, що з часом (невеликим) на тобі повіснуть дві автівки?

...до речі ,колись читав,який розумний ******** написав,вартість вашого авто не повинно бути більше 10% вашого сумарного капіталу,інакше авто буде тягарем,стараюся додержуватися цього правила і іншим раджу
А у 1939 році якийсь Стейнбек розповідав, як бідні американські робітники, залишившись без роботи і почавши голодувати, посідали у власні "Форди" та поїхали на інший бік країни шукати її. В США вартість автівки не так співвідноситься із іншим для середнього класу.

А у 1939 році якийсь Стейнбек розповідав, як бідні американські робітники, залишившись без роботи і почавши голодувати, посідали у власні "Форди" та поїхали на інший бік країни шукати її. В США вартість автівки не так співвідноситься із іншим для середнього класу.
...зараз те саме,практично люба працююча людина може мати авто,ВАЗ?

...зараз те саме,практично люба працююча людина може мати авто,ВАЗ?
Утримання ВАЗу, який вартує 10 % активів середнього українця, і знаходиться на ходу - це або дофіга вільного часу, або знов таки треба багато грошей.

Утримання ВАЗу, який вартує 10 % активів середнього українця, і знаходиться на ходу - це або дофіга вільного часу, або знов таки треба багато грошей.
...це авто?..воно ідеально підходить до статків любої працюючої людини, 300-500 доларів ціна питання

...шарову, або крестовину кардана любий вася за пляшку у гаражі поміняє-все у межах бюджету

...це авто?..воно ідеально підходить до статків любої працюючої людини, 300-500 доларів ціна питання
Притомна людина не стане витрачатися на лайно. Нюанс в тому, що в Штатах таке лайно йде на смітник одразу. Отой 10-відсотковий навіть не здогадується про таке лайножерство.

Притомна людина не стане витрачатися на лайно. Нюанс в тому, що в Штатах таке лайно йде на смітник одразу. Отой 10-відсотковий навіть не здогадується про таке лайножерство.
...не ідеалізуй Штати, там різні люди живуть і їздять на різних авто

...до речі, якщо від таза вороте,є Таврія і її проїзводні,це не на багато дорожче

...не ідеалізуй Штати, там різні люди живуть і їздять на різних авто
Одне діло - пікап Дженерал Моторс, якому за 30 років важкої експлуатації тільки движок капіталіть, а інша справа - Жігулі. Тесть 25 років тому мав таку, то ж я трохи в темі...

Одне діло - пікап Дженерал Моторс, якому за 30 років важкої експлуатації тільки движок капіталіть, а інша справа - Жігулі. Тесть 25 років тому мав таку, то ж я трохи в темі...
...ваз не авто?... воно не виконує функції перевозки жопи?..про що ми споримо?

20250831_150943.webp

Жоповозка, під якою треба лежати більш,ніж їздити. Ось про що. Не треба купувати лайно. А не лайно в нас не вкладається в 10 американських відсотків. І це теж про те саме.
Електросамокат ще дешевший, і лежати під ним не треба, і **** теж в межах міста перевезе. Але це трішечки не те.

Жоповозка, під якою треба лежати більш,ніж їздити. Ось про що. Не треба купувати лайно. А не лайно в нас не вкладається в 10 американських відсотків. І це теж про те саме.
Електросамокат ще дешевший, і лежати під ним не треба, і **** теж в межах міста перевезе. Але це трішечки не те.
...треба купувати те,що по кишені,ось основний посил того мого поста

перед войной хороший знакомый, шо "барабанил" на Лоске по запчастям для ВАЗа, для своей отнюдь не копейки запчасти подобрать небракованные практически не мог. 1 из 5 вставала и работала. так то чел в теме ...

PS по раннему Китаю, практически была ещё хуже ситуация ... заказываешь, а оно тупо не подходит. "у нас там модификация произошла" ... )))

...треба купувати те,що по кишені,ось основний посил того мого поста
Зі слів американського гуру, якого було згадано, це абсолютно незрозуміло. Чому саме 10 відсотків, а не 8 чи 12,5? І чи не треба дивитися на середню вартість середнього ж сегменту автівок, тобто те, чим ТС насправді зайнятий, а не вираховувати, який відсоток з бюджету це забере, якщо вже так потрібна саме максимально безпроблемна автівка.

Зі слів американського гуру, якого було згадано, це абсолютно незрозуміло. Чому саме 10 відсотків, а не 8 чи 12,5? І чи не треба дивитися на середню вартість середнього ж сегменту автівок, тобто те, чим ТС насправді зайнятий, а не вираховувати, який відсоток з бюджету це забере, якщо вже так потрібна саме максимально безпроблемна автівка.
...чувак, не забовтуй мене,їзди на чому хочеш,це твоя справа?‍♂️

...чувак, не забовтуй мене,їзди на чому хочеш,це твоя справа?‍♂️
Я тётка, и не второпаю - а когда шаран у ТС стал хуже,чем любая другая бушная машина у перекупов?
Как грошенята капнули на картку? Соблазн...

Я тётка, и не второпаю - а когда шаран у ТС стал хуже,чем любая другая бушная машина у перекупов?
Как грошенята капнули на картку? Соблазн...
...наскільки я розумію ситуацію,авто не розмитнене,і для цього авто воно економічно недоцільне

Останнє редагування:
Треба запчастини купляти якісні.

Назад
Зверху Знизу